Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, přesazovat automaty můžeš bez problému... ale nikdy do chudý tvrdý vyschlý hlíny .. třeba mě se osvědčil skleník, Skusil jsem dát jedno auto do květníku a druhý rovnou do hlíny (Northen Lights) obě stejný Pheno, výsledek byl hodně překvapujicí, ta v květináči měla krásných 98 cm ale ta v zemi měla 168 cm... celkově ta v zemi byla o dost lepší (vetší výnos a tvrdší šišky)... At to roste Čau
Jo něco natom bude ,asi špatna hlina ikdyz jsem na kazdu diru do zemi kupoval substrat ale je takpvy jakoby přesušeny no člověk se pouči s tech chyb pestu zdar .
zdarec groweři ,dnes jsem musel hokly skontrolovat a dat jim papani rustovku od biobizu zatím to vypada v pohodě .Zatím bez škudcu a jinych havěti 1je automazar no zatím nic moc a na to že ma 1mesic je to prd,2je wapa tu jsem sazel později tak je menši ,další fotky jsou killery ty jsou prostě božiipestu zdar at to roste.
Ahojte ,par foteček z venku zjistil jsem že mi killery napadli svilušky teda myslim že jsou to ty potvory ze spod listu jsou černy tečky a z vrchu takyvy fličky svetli budu muset nasadit vermitec.3fotky jsou killery