Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když nesvitim,tak mám taky těch 20. Mám to v ložnici a dvě okna furt na ventilaci,i v noci,takže i docela kosa jako myslím si ze byl problém asi v tom jak jsem měl zadelanej ten ventik,tak tam něco špatně,nebo možná taky mam malou tu skříň :/ nebo možná taky bida ta folie špatná ta folie,třeba to izoluje.. fakt netuším.. jestli to nepomůže,tak to prestehuju do stanu a uvidim.
Ale už jsem z toho jako v pici docela budiky po hodině celou noc abych kontroloval
No je to šrumec no zadělal jsem ho do beden s rockwoolem,ale dneska jsem to předělal cely.. v prvním příspěvku jsem dával odkaz ,jak ta skříň vypadá.Tam to je,kdyby jsi se nudil
koukam na tu tvoji skrin a rekl bych ze je dost nizka.
ja mam 175,kytky davam pod sit takze nejsou tak vysoky a je to tiptop na vejsku,v lete kdyz chces dat lampu nahoru tak mi chybi misto,myslim ze budes muset prestehovat do stanu
nebo hned ted prepnout aby ses vesel potom
Tak jsem to včera střihnul,myslím si,že pozdě docela,ale to se nedá nic dělat
A dneska už jsem se nasral a holky mají nové bydlení,tak uvidíme,snad bude po problémech
Jak máš napojenou tu cooltube ? Do samostatného okruhu nebo máš otevřený vstup na cooltube a přes to ti jde i odtah ?
Teplotu taky můžeš snížit tak, že dáš PK na max a pořídíš si aktivní přítah, který ti pošle teplotu dolů o 4 stupně cca určitě, do teď si měl hodně malý přítah a ještě k tomu pasivní.
Aktivní přítah stačí 1/3 odtahu, k tobě bych doporučil ale uplně v pohodě TT 100 U (má v sobě regulaci teploty a otáček), takže si tam nastavíš teplotu a ten větrák podle toho bude foukat.
Zvlhčovačka je taky dobrá Humi na 6L , a když dáš plný výkon, vydrží to celý den a i přes odtah budeš mít vlhkost 75% +
Původní příspěvek od BRooT Vypadá to na DS Rev 2.0 ale nejsem si jist ?
Jak máš napojenou tu cooltube ? Do samostatného okruhu nebo máš otevřený vstup na cooltube a přes to ti jde i odtah ?
Teplotu taky můžeš snížit tak, že dáš PK na max a pořídíš si aktivní přítah, který ti pošle teplotu dolů o 4 stupně cca určitě, do teď si měl hodně malý přítah a ještě k tomu pasivní.
Aktivní přítah stačí 1/3 odtahu, k tobě bych doporučil ale uplně v pohodě TT 100 U (má v sobě regulaci teploty a otáček), takže si tam nastavíš teplotu a ten větrák podle toho bude foukat.
Zvlhčovačka je taky dobrá Humi na 6L , a když dáš plný výkon, vydrží to celý den a i přes odtah budeš mít vlhkost 75% +
Přeju hodně zdaru !
je to Secret Jardin DS90,myslím Mám prostě jen pácháč-ventik-aluflex-CT-aluflex.. Vypadá to že v tom stanu to bude v klidu,teď to nejde zatím vejš jak 28,5 a to jede PK na mensi vykon 1x v hodine..
No musím říct,že přístí kolo asi pořídím jinou,tahle má jen 2,2 litrua je s tím voser.
Když mám řízky, tak držím vlhkost první týden na 70% ++ (v noci nechávám zvhlčovačku zapnutou takže se tam udělá 95%-100%), protože nemají ještě dost kořenů takže tahají vodu přes listy. Ještě do toho stříkám na listy rozprašovačem Canna Rhizotonic (na poskřik fakt super, klony se ti chytnou za 2 dny).
Po týdnu snižím vlhkost aby se držela na 60-80% (80% přes noc 60% přes den) a to jenom proto, že při vlhkosti mezi 50-70% kytka roste nejlépe, ale klony už mají dostatečný kořenový bal aby příjmali vodu a živiny přes kořeny, takže vlhkost už není tak důležitá.
Jakmile přepnu na květ tak se snažím držet vlhkost pořád kolem 50% nikdy jsem problém s plísní neměl, jen jednou krom padlí (díky mému bratrovi co pokaždý když přišel venku tak si měl tendenci bez rukavic šáhnout do boxu)
A 2 týdny před sklizní se snažím vlhkost snížit co nejvíc ale většinou se mi to nepovede dát pod 40%
Když jedu ze semínek tak držím furt vlhkost na 50% aby se jim dobře rostlo, protože narozdíl od klonů nepotřebují velkou vlhkost - tvoří si kořenový systém už od začátku (klíček)