Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hezký den, komunito,
shrneme si, co se za poslední týden událo. První foto z 60. den 12/12 tedy 6. den flushe. Holky už nám pěkně finishujou spolu s krásnou citrusovou vůní Už brzo půjdou pod kosu
Pěkně zdravím,
Všem se v první řadě moc omlouvám, ale budu muset toto téma ledabyle uzavřít bohužel bez fotodokumentace. 5.5. proběhla kosa v 15. dni flushe. Kytky byly sušeny boxu kvůli udržování vyšší vlhkosti a tmy.
Vzhledem k tomu, že běhěm týdenního sušení bylo několikrát ochutnáno a výsledného materiálu stejně moc nebylo, tak jsem celkové množství ani nevážil. Sečteno a podtrženo (stále ledabyle) nám s přítelkyní kytičky posloužily na 14 dní kvalitního každovečerního pohulení. Stavy byly nádherně lehké, jak se na sativu patří, s tím, že každý druhý potah člověk téměř okamžitě buď vyzdvihl na nohy, nebo naopak položil hlouběji do gauče. Mezi těmito naprosto opačnými stavy se dalo libovolně přepínat stylem zrovna poslouchané hudby. Prostě nádhera, pro mě naprosto úžasná odrůda. Jsem moc spokojený už jen proto, že se jednalo pouze o dokvět zkoušky z klonování, ve kterém se mám ještě strašně moc učit, přestože je to jedna ze základních technik pěstování konopí.
Všem, kteří mě sledovali moc děkuji za podporu a zároveň se moc omlouvám za odfláknuté zakončení, v druhém tématu se už pokusím své chyby napravit
Tímto toto téma uzavírám a přeji všem hodně štěstí při pěstování.
Sezam