Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pomalu se blíží konec. Pár dní už proplachuju, půlka voda + enzymy, druhá půlka FS. Kosa někde kolem 60.dne. Ještě je proženu před koncem 3dny jen vodou s upraveným Ph.
Nějaký foto seschlíků. Dnes otrimované palice naházeny do papírových pytlů.
Kolik toho bude zatím vůbec netuším. Momentálně bych tipoval nejspíše v pásmu 300-350, spíše k 300.
Každopádně ať tak, nebo tak, palice jsou nádherně obsypané, tvrdost taky slušná a ta vůně . Pár dní zpátky už proběhl i vzorek, který jsem bral cca. kolem 53.dne a bylo to ucházející, tak uvídíme finální výsledek.
Měl jsem teda hroznou chuť odpálit už něco dnes při tom šmikání, protože hulit už by se to dalo, ale momentálně jsme si s buddym odpřísahli toleranční pauzu, takže smokereport za 14dnů
Takže výsledky tipovačky jsou tady. Nakonec je to zajímavější, než jsem čekal.
Materiál není ještě úplně suchý, předpokládám, že to může ještě cca. o 5% klesnout. Zatím nechávám ještě v pytlích, ale do týdne jdou do sklenic.
Smoukreport ještě přibude, ale výsledky tipovačky už můžu vyhlásit nyní.
Největší slečna (na fotkách vpředu vpravo) ve výsledku 145g.
Dvě střední okolo 80g.
Nejmenší (od začátku pozadu) 40g
+ bokem cca. 20g, u kterých nevím odkud byly vzány. (Počítány ve výsledku)
+ spodky, které jsem ani nestříhal, protože to nemá cenu. (Ve výsledku nefigurují)
Celkově mi váha ukázala 373g +- nějaké drobné v chybách měření.
Takže nejblíže byli Growplace s tipem 394 a rozdílem 21g
a gantis s tipem 351g a rozdílem 22g.
Oboum putuje karma+ a třetí karma putuje guerillovi za perfektní genetiku, za kterou mu děkuji.
Výsledek je pro mě slušný a přijatelný. Bez chyb v tomto setupu věřím, že se dá udělat 450g. Měl jsem tam pár prázdných míst a byly tam velké rozdíly ve výšce.
Darkbox už teď osídlila nová posádka (foto). Jedná se o 4+1ks Longs Peak Blue.
Pojedu teď něco asi trochu odlišeného, pokusím se občas nahodit nějaký update, ale nejspíš ho už nebudu dokumentovat tak, jako předchozí.