Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na môj setup sa môžeš pozrieť v ďalších growoch ktoré mám v popisku. V tejto chvíli je najnovší Purple BOOM 150W COB LED by FrYnK , a box ktorý mám, už na stránke z ktorej som objednával nemajú. Objednával som z Nemecka, čo sa ti pravdepodobne moc neoplatí. Ale ak náhodou chceš tak je na tej nemeckej stránke ALTERNATÍVA MOJHO BOXU za 260€. Oproti môjmu má pár výhod. Ja mám výšku boxu 140cm, tento nový má výšku 160cm. Cirkulačný ventilátor nahradili kvalitnejším, lebo ten predtým bol totálne nanič. Je tam možnosť za +10€ (Predtým bolo 15€) zobrať silnejší odťah, určite odporúčam. Ešte si môžeš poprosiť o výbojku so spektrom na rast naviac, za +15€, a tak isto ti môžu pozapájať káblovačky za +20€ (Predtým to bolo 15€), ale ja osobne odporúčam si to zapojiť sám lebo za tých 20€ si môžeš radšej kúpiť hnojivo alebo ísť na pivo
Ale, do ČR posielajú len ak im napíšeš email, a poštovné stojí 15€, posielajú službou GLS.
Popravde, už by som si z Nemecka neobjednával, lebo sa dá zohnať box aj tu. Ako ušetril som cca tak 1200Kč na tom nemeckom ale časovač bol Nemecký takže som si ho mohol strčiť akurát tak do riti a cirkulačný ventilator aj keď bol zapnutý ako by tam ani nebol
Týmto pozdravujem člena Growplace, kupovať box znovu, beriem od neho, dal mi výhodnú ponuku no ja som bol tvrdohlavý, a trval na tom, že chcem ten z Nemecka Isto si spomenie ak si to prečíta
Tak teda info už máš, je len na tebe ako sa rozhodneš.
Nechci rejpat, ale jaký může být problém s německým časovačem? Zásuvky i číslíčka mají stejné, den tam má taky 24 hodin a dny v týdnu snad domyslíš ne? Ovládání mají ty digitální všechny dost podobný, nebejvá obtížný na to přijít.
Modlitba bastlíře:
"Svatý Scurvile, patrone náš nemohoucí, dej, ať to nepraskne."
Původní příspěvek od Keir Na môj setup sa môžeš pozrieť v ďalších growoch ktoré mám v popisku. V tejto chvíli je najnovší Purple BOOM 150W COB LED by FrYnK , a box ktorý mám, už na stránke z ktorej som objednával nemajú. Objednával som z Nemecka, čo sa ti pravdepodobne moc neoplatí. Ale ak náhodou chceš tak je na tej nemeckej stránke ALTERNATÍVA MOJHO BOXU za 260€. Oproti môjmu má pár výhod. Ja mám výšku boxu 140cm, tento nový má výšku 160cm. Cirkulačný ventilátor nahradili kvalitnejším, lebo ten predtým bol totálne nanič. Je tam možnosť za +10€ (Predtým bolo 15€) zobrať silnejší odťah, určite odporúčam. Ešte si môžeš poprosiť o výbojku so spektrom na rast naviac, za +15€, a tak isto ti môžu pozapájať káblovačky za +20€ (Predtým to bolo 15€), ale ja osobne odporúčam si to zapojiť sám lebo za tých 20€ si môžeš radšej kúpiť hnojivo alebo ísť na pivo
Ale, do ČR posielajú len ak im napíšeš email, a poštovné stojí 15€, posielajú službou GLS.
Popravde, už by som si z Nemecka neobjednával, lebo sa dá zohnať box aj tu. Ako ušetril som cca tak 1200Kč na tom nemeckom ale časovač bol Nemecký takže som si ho mohol strčiť akurát tak do riti a cirkulačný ventilator aj keď bol zapnutý ako by tam ani nebol
Týmto pozdravujem člena Growplace, kupovať box znovu, beriem od neho, dal mi výhodnú ponuku no ja som bol tvrdohlavý, a trval na tom, že chcem ten z Nemecka Isto si spomenie ak si to prečíta
Tak teda info už máš, je len na tebe ako sa rozhodneš.
S pozdravom Keir
Ahoj, taky tě zdravím 😃🤝
Jsem rád, žes na to přišel 🍸
diky za peky popis ohladom boxou. kukal som aj tie boxy..aj z nemeckej stranky..len potom ako to bolo z colnikmi? nebol s tym problem? aj na aliexprese som to videl len ked ti pride tovar vo vecej cene asi sa to preclieva a je to komplikovane s tym .ak to ide ja cez clo
For Growplace: Zjavne som sa aj ja musel poučiť na svojej chybe, inak to nejde
For marcusant: Ano ? Tak si jeden z Nemecka kúp, a skús ho strčiť do našej zásuvky Veľa šťastia Alebo ti ho môžem poslať, ešte ho mám. Môžeš skúšať, až kým ťa to neprestane baviť
For yorkshire: Žiadného preclenia sa nemusíš báť, sme v EU. Aliexpress je úplne niečo iné. Je to mimo Schengenský priestor.
Máš pravdu. Trochu som poštudoval, a zistil som ze je to Rakúska zásuvka o ktorej hovorím moja chyba. Keď sa pre klikneš na box ktorý som vyššie opisoval, medzi obrázkami tam je aj časovač. Môžeš checknuť, ten som myslel.
este ma zaujima, ze aka je spotreba elektriky? kolko taky grow box zozerie od zaciatku az po koniec urody ? ked ma trebars 150w..alebo 250w? kolko to vyjde eciek?
Toto si vieš jedine sám vypočítať, keď vieš presne aký máš setup, aký model, ako dlho to nechávaš vo vegetačnej fáze, jak dlho kvitne, a hlavne ak ti ide o sumu za jedno kolo, tarif aký máš za elektrinu. Lebo je veľký rozdiel ak máš čo ja viem klony ktoré dáš rovno na 12/12, alebo ideš zo semien, a ide 18/6 napr 4 týždne a potom prepneš na 12/12. Proste na toto ti naozaj neodpoviem.
Mimo to, takéto otázky by si asi mal smerovať inam, keďže toto je moja galéria, a nie diskusia o spotrebe.
Ďalšia vec, je tu veľa threadov o tom, koľko ťa vyjde jedno kolo, a ako si to vypočítať. Skús vyhľadávanie. Ďakujem