Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele mam doma panel mars hydro II 480 W vyrobce udava ze nahradi sodu 400w tak sem to dal do stanu 120x120 za panel sem dal tehda neuveritelnyvh 8500 a byl to nejvetsi ojeb co jsem kdy zazil protoze to ma cenu tak 2000-3000 ... je to šunt světlo pod kterym to roste .. no jelikoz se tady porad vedou debaty jestli to udela poradny paldy nebo ne tak vam to reknu rovnou panel ma udajne 480w no wattmeter rika ze si to pri zapnuti vsech cipu ze zdi vezme jen 208W ... tzn ze pod marshydro 480w udelam maximalne 200gramiku ... muzes bejt dobrej kolik chces ale pod diskosvetlem to proste neporoste nema to tu silu na prosviceni ... a muzes si pest prizpusobit jak chces stejne tam vic jak 100 g neudelas a i kdyz ti preji abys vsem vytrel zrak tak bohuzel tady se zazraky dit nebudou a budes rad ze si rad panel je dobrej tak do matkarny nebo na veg. Fazi bohuzel na kvet to chce trochu vetsi prdu nez tyhle epiled 5w cipy drzim palec kamo a sleduju doufam ze ten panel ti tam na to opravdu sviti ..
Btw je moc hezke ze se tady banda hada a hroti pest ... trosku me mrzi ze Nikdo neporadi me s kolem kdyz zadam o pomoc ale chapu vsichnni musi resit diskosvetla
Tentokrat se pridam na stranu fikuse .... jestli tam bude vic jak 100 ted nemyslim treba 105-130 tak na to tim panelem v kvetu nesvití protoze to je proste popirajici vsechny growing zakony ktere tady vsichni hroti resi studuji a posouvaji na hranici moznosti ...
no vidis, pokracuj proste v peste, na konci hodis vysledok. tych co ta otravuju, mozes hodit na ignore list, alebo napis adminovi aby ti precistil vlakno. to ze niekto neveri niecomu je jeho problem. (dokonca sa najdu aj taki co veria ze zem je plocha )
zdravim ta priatelu .. startujem podobnu zalezitost tak som strasne zvedavy co z toho bude .. drzim palce a sledujem .. ked mozes urob prosim ta fotky na inom svetle .. dik
Omlouvam se za zasirani.Vetsinou se k debatam led/hps nevyjadruji. Drzim ti palce at to dopadne co nejlepe, ikdyz i ja jsem k tvemu cili skepticky....
Spis by mne zajimal nazor zde se dohadujicich clenu
CO KDYBYCHOM TY PANELY DALI DO 100cm BOXU 4 NA SCROG???
Spotreba mensi nez hps, ikdyz o chlup. Pisete ze se pod tim da udelat 100+ , vynechme peníze bavme se pouze o účinnosti.... Zatim to vypada ze mu to podtim "roste" hezky...
Původní příspěvek od Filliir Omlouvam se za zasirani.Vetsinou se k debatam led/hps nevyjadruji. Drzim ti palce at to dopadne co nejlepe, ikdyz i ja jsem k tvemu cili skepticky....
Spis by mne zajimal nazor zde se dohadujicich clenu
CO KDYBYCHOM TY PANELY DALI DO 100cm BOXU 4 NA SCROG???
Spotreba mensi nez hps, ikdyz o chlup. Pisete ze se pod tim da udelat 100+ , vynechme peníze bavme se pouze o účinnosti.... Zatim to vypada ze mu to podtim "roste" hezky...
Pokud das 4 panely na scrog tak bys teoreticky mohl jit s vynosem skoro az k te hps-ce
Otazka je jestli to tady nekdo nekdy zkusil... ano roste to pod tim hezky taky mam ten panel v boxu marshydroII 480w (real rust 120w kvet 208w ze zdi ) uvazuju ze ho z prdele necham i na kvet abych si udelal vlastni obrazek jak to pod tim bude kvest uprimne se mi do toho ale nechce tak uvidime jak se rozhodnu