Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechápu o co ti jde, trollovat, abys měl hodně příspěvků a stal se z nového člena stálým členem? Založila jsem toto téma, aby mi někdo poradil, jak zregenerovat větvičky, takže tvé příspěvky jsou dost off topic..
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
jediná reálná možnost, opravdu vyzkoušená a osvědčená je roubování. doporučuju se obrátit na nejaký zahrádkářský svaz v tvém okolí. většinou se tam sházejí lidi, kteří tě nezištně poradí, naroubují, odkáži na někoho kdo ti pomůže. posílat to někam přes půl republiky mi přijde kravina. ostatní pokusy se zakořenováním si klidně vyzkoušej, ale raději bych to rouboval a raději na víc podnoží. ani to roubování se nemusí pokaždé povést..
pokud nějakou hrušku doma máš. dá se roubovat i na ní. viděl jsem roubovat i na starší stromy. nebo dva různé rouby na jednu podnož. nevím jak u hrušně, ale u jabloní celkem běžné, že půlka stromu je jedna udrůda a na druhé půlce jiná odrůda..
Ahoj, pokud žiješ někde na venkově, tak při procházce přírodou určitě narazíš na malé plané hrušně. Naroubuješ si je, ideálně víc - jak píše kolega víše - i roubování není 100procentní. No a až se roub chytne, tak si malý stromek vykopeš 😉 můžeš klidně rok počkat, když vybereš stromek někde na mezi, tak to určitě nebude nikomu vadit 😉 děda to tak dělal a dělá odjakživa 😉
Ahoj, pokud budeš kupovat podnož pro hrušeň, doporučuji podnož hrušně kavkavské. Je totiž odolná, roste bujně a snáší sucha, která poslední roky jsou a díky nim odpumírají hrušně roubované na vypěstované a křížené rouby.
Jinak trochu roubuji, tak jestli něco potřebuješ, dej vědět ;-)
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim