Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pozerám, že sa tu dosť rieši chuť - teraz som dotestol hnojky od GreenHouseFeeding, ich novú bio radu a musím pochváliť či už pre jednoduchosť aplikácie, výnos či chuť.
Borci prosím pomoc.. hnojíme biocana Flores od prvního dne změny periody na květ. Hnojím každou zálivku tzn. 1x2dny cca 400ml (5l květináče). Listy od spodní začínají žloutnout, některé od konce listu ale spíš mi přijde že spis většina celkově. Stačí do nich lehce drbnout a odpadnou. Listy navrchu mají zatím ok barvu a nejsou povadle.... Přehnojení? Nebo naopak.malo hnojek.
ja davam flores az jak zacnou lezt paldy, pri prepnuti je brzo podle myho. A hlavne pri prepnuti zacnou sprintovat v rustu nejvic a v tu chvili potrebujou jeste prave dusik.
Takze myslim ze maj proste malo dusiku. Zkus jim jednou nalejt vegu, klidne trochu vic a pak zas flores.
BTW. 400ml do 5l kvetinace se mi zda docela malo. Zalejvej tak aby kvetinacem vzdy neco proteklo...
zhruba po mesici kvetu ale pak zacnou pomalu zloutnout a opadavat spodni listy prirozene.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od psyweed ake si mal predtym (pre porovnanie) ? dik
Dlhšie idem minerálnu radu - práškové od GreenHouseFeeding, vyhovujú mi najmä pre aero, ale nie je s nimi problém ani v hline či kokose, pred tým som šiel biobizz, ten je tiež super, okrem toho som skúšal Mills (moc ma nebaví to večné miešanie xy látok), to isté Hesi, Metrop.
V každom prípade so všetkými sa dá dosiahnuť slušne výsledky.
Dlhšie idem minerálnu radu - práškové od GreenHouseFeeding, vyhovujú mi najmä pre aero, ale nie je s nimi problém ani v hline či kokose, pred tým som šiel biobizz, ten je tiež super, okrem toho som skúšal Mills (moc ma nebaví to večné miešanie xy látok), to isté Hesi, Metrop.
V každom prípade so všetkými sa dá dosiahnuť slušne výsledky.
Dík moc, tu vegu mě tam napadlo flaknout už včera. Tak uvidíme ještě bych se chtěl zeptat. Je u canny nutný i bioboost? Nebo stačí na květ jen Terra. Koukal jsem na NPK a má to jen 2 fosforu, kdežto třeba takový kbetovy biobizz má fosforu 7.
Žloutnutí, fleky, opadávání.listu pořád pokračuje, není to zatím rapidní ale už mi začínají světlat i vrchy... Asi je to prehnojene? Hnojím každou zálivku (1x2dny) cca 20ml flores/5litrů.... Mám zkusit vynechat?