Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj ghe flora duo jsem jel dlouho.
Taky to bylo jen 2 lahve
A nakonec Ripen
Čistič byl florakleen. Tot vše nic víc
Tady samé aktivatory boostery
Enzym stimulátor
Atd atd je toho hodně
Ale musím říct ze zatím velká spokojenost vyhovuje mi AN i když je to složitější
Ono nakonec nic není složité když na to prijdes jak to má fungovat
Kdybych teď měl hned změnit tak jdu taky do atami a šílené kaše bloombastic 😀😅👍
Původní příspěvek od fikus37 Já byl zvyklý u Plagronu grow,bloom a + nějaké ty enzymy.To samé u general hydroponics nebo JIDB. Plagron jsem jel hodně dlouho jak terra serii tak alga a vždy byly v klidu.
U mě je max 3 složky. Venku nejlepší kuřince a někdy jsem dával kravský hnuj od souseda.
Co si pamatuji tak jsem jel taky Plagron Alga,ale myslím že se dávalo 4 nebo 5 ml na litr,ale já to dával na venkovky co jsem jel dříve a fungovalo to dobře ale osvědčilo se mi tam lít jednou tolik,vyrostli nám tehdá s kámošem hrozný monstra 😂😂😂 Lil jsem to i do kytek co jsem měl dříve na balkoně a holky byli až po prádelní šňůry 😀 až přijdu z práce a dostanu se ke kompu tak když tak nahodím foto 😉
Původní příspěvek od fikus37 Alga sérii bych přirovnal ke krystalonu
tak to rozhodně není jako krystalon Jinak venku jsem jel jednou taky na krystalonu a jak píše kolega a jak frčeli myslím že Krystalon start a pak Krystalon plod to bylo, no a na konci sem někde nic 3 týdny nehnojil protože pěkně pršelo a byly to pěkný holky
Původní příspěvek od Bouřekk Co si pamatuji tak jsem jel taky Plagron Alga,ale myslím že se dávalo 4 nebo 5 ml na litr,ale já to dával na venkovky co jsem jel dříve a fungovalo to dobře ale osvědčilo se mi tam lít jednou tolik,vyrostli nám tehdá s kámošem hrozný monstra 😂😂😂 Lil jsem to i do kytek co jsem měl dříve na balkoně a holky byli až po prádelní šňůry 😀 až přijdu z práce a dostanu se ke kompu tak když tak nahodím foto 😉
na odlehčení sem nahážu co sem odjel v roce 2009 na Plagron Alga na balkoně a i venku co se mi povedlo,když jsem dostal poprvé značku Plagron do ruky
Začalo to holkama klasicky v kelímkách,tehdá jsme neměli přístup k femenizovaným semínkům takže se sázelo co vypadlo ze skunku v pytlíku který si koupil za 250kč gram a ve finále to byla 0,8 stejně jednalo se o Afghan a o nějaký Early Perl..
1.10.2009 šli kolem půlky října si pamatuji,ale to už sem nefotil nebo nevím kde mám fotky,ale nahodil sem jen foto co se dá udělat na Plagronu Alga řadě