Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Crazyben, jsem za větou zapomněl dodat že to nejde poznat tak brzo. Je to postupnejsi a pomalejší. I když já jsem pod Čínou v hlíně neměl nikdy takový deficit jako v nft.
Původní příspěvek od Ledideal
pod led světly dochází k efektu,kdy v rostlina spotřebovává doplňkové minerály ve větší míře a to především Hořčík a vápník.
[/B]
muzu se zeptat jakym zpusobem dosla firma Mikrolab k temto zaverum? Odebirala vzorky u klientu z NFT systemu , kokosu ci pudy k chemicke analyze?
Kvakos - Listy v pestoch napriek vysokému Ec na živnom roztoku vykazovali nedostatok Cal Mag . Z toho zrejme ten úsudok. Viac členov tu malo uvedený problém v kombinácii JIDB + LED
Jj už to je suchý.Důvod proč jsem to tady uveřejňoval se zpožděním uvedu zítra nebo přes týden.
Teď k výsledku : Cannalope Haze mě mile překvapila a na to ,že celkový čas i s růstem byl nějakých 51 dnů jsem se rozhodl uvést i pár čísel.
Když budete mít takovou sestavu k dispozici,která vydrží klidně i 8-10let,tak se dá vypěstovat gram sušiny za 6,49 kč.
Jedno kolo mě vyšlo na 6,048 kč.
Voda 400L - 40kč
JIDB + Ripen - 1.400kč
Elektřina (světlo)- 630 hodin(mám 4kč za 1KW) - 1,636kč
přímotop - 175KW - 700Kč
ventilace + ofuk - 50kW -200kč
čerpadlo + vzduch -18kW- 72kč
klony - 20x 100 -2000kč
Foto 1 nahoře je váha tašky a polystyrénu.Takže je třeba odečíst toto číslo.
Střiháni trvalo přes 3 dny a to proto,že jsem důkladně stříhal i spodní palice.
Nechal jsem to 12 dní sušít a stonek krásně křupne když ho zlomím.
Výsledné číslo je 931 gramofonů.
Přes problémy které mě potkali(padlí a nedostatek Ca) si myslím ,že seed banka píše pravdu o této odrůdě(výtěžnost na m2 500g).
Při dobrých podmínkách si myslím ,že by se dalo udělat nad kilo(možná i 1200g).Nedělal jsem záštip ani jsem nepoužival kolínka.
Jen jsem prostříhaval uschlé listy a listy co byli napadeny padlím.
Kilopaprik, přesně takovýhle dementní příspěvky nikdo ve svým threadu nechce. Když už tak bys mohl pochválit, že to zvládnul nakonec dobře a popřát hodně štěstí i dál.
Jinak skvělá práce, taky jsem měl padlí jednou v boxu, je to hrozná sračka, pomohl mi jen kumulus, který ale vypaluje i bíly fleky do listů, je to vlastně roztok síry.
Na druhou stránkou, pokud máš hodn pryskyřičnatý model tak se padlí nedostane do palice,, ale jen na listy, tak je tam vždy šance.
Jinak, po konci kola jsem vystříkal komplet box Sanytholem (80kč v obchodáku), krásně voní vzal jsem vuni pomeranče Je to bez chloru, ničemu to nevadí a ničí to plísně, bakterie. No prostě další kolo jsem měl krásně klidný, bez problému a padlí se neobjevilo
Madi, pokusím se.
Jináč budu posílat kvakosovi vzorek, ať mi vyjede kolik má Cannalope % cbd a thc.
Jsem zvědav jaka bude realita od toho co píšou na netu.
fikus : mel si klony od paranormal grow ? jestli jo tak sem na ty testy zvedavej, docela dobrej model, chutove vyhovuje a neni to uplnej zmaskovak, spis tak na pohodu
Ten deficit Ca+Mg pod Vero čipy mohu jen potvrdit ....... dokud jsem jel na růst pod vybojkou, tak žádný problém. ...... jen co jsem přehodil na květ LED světlo, tak do týdne se mi začaly objevovat rezavý fleky na listech ať jsem hnojil jak jsem hnojil a hlidal PH a EC ve dne v noci ....... takže toto kolo určitě koupím Cal-mag 😉