Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od BRooT Nic ve zlém ale neodvážil bych se nabízet klony , které by byly z matky vybrané pod 50 semen ...
Zkusenej breeder by noc takovyho nenasel , za me docela blbej nazor , nezalezi na poctu semen , ale na tom jak si znalej a jakou seedbanku zvolis.
Pokud se bavim o seedbankach v rozsahu tvych znalosti tak ti ani 50 semen nepomuze , to mi ver.
Fandím každému kdo se do takovýchto věcí pouští, ale tohle je na hlavu padlé. Když už to chceš prodávat veřejnosti, tak se to nauč a dělej pořádně. Takhle to opravdu vypadá, že si jen chceš namastit kapsu nezlob se na mě.
Pokud chceš nějakým stylem podnikat, tak potřebuješ know-how a ještě se naučit unášet kritiku. S tímto přístupem si mnoho zákazníků (příznivců) nezískáš, protože jako amatér tady působíš akorát ty (nemluvě o pravopisu, ten ti asi taky nic neříká). Neber to jako útok na tebe, já ti fandim. Jen ti říkáme jak by to mělo vypadat. Peace
BTW. Doba se změnila a tím i genetika a ceny ;-)
Už to má na bazaru. S takovým přístupem budeš brzo na černé listině. Pokud se to od tebe někdo odváží koupit.
Nechci ti tady zasirat vlákno, ale zkušení borci typu hodinar (kteří jsou léty prověření a dělají to roky), tak si účtují za klon 100 Kč. Ty jako úplný začátečník, chceš za klon 150?
Měl si spíš dávat klony zadarmo než zjistíš, že to děláš dobře.
Ber to jako radu, ne jako rypani.
Odjel si selekci dost rychle , to je hustý... A kdyby lidi viděli jak děláš selekci, tak bys aspoň přitáhl víc lidí, protože přece jen si radši koupíš o matkáře, u kterýho vidíš jak selekce probíhala než od někoho kdo jen prsknul výslednou fotku a musíš doufat, že doopravdy nějaká selekce proběhla