Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a naky detail palice tu nemas? on jako nevypadal zas tak zle, ale po ususeni a zjisteni jak je oprcanej, sem byl tezce zklaman...na to, ze ho DP deklaruji jako svuj snad nejlepsi outdoor model, nic moc..
Isiel som teraz prvy krat led tak som to nejak nehrotil a nesnazil sa o max vynos. Skor som chcel zistit ako sa led lampa bude chovat. Som celkom milo prekvapeny. A vynos som nikdy neriesil. Je pravda ze som sa snazil vzdy zaplnit box ale nie koli vyslednej vahe ale koli tomu aby som zbytocne nesvietil na prazdne miesta
Ja ti rozumiem,nic v zlom..nie vsetci to robime kvoli peniazom,ale ked uz napr svietim s 200w lampou plus vsetky spotrebice k tomu tak je fajn ked to je trochu rentabilne..mimochodom mam taky pocit ze pouzivas na odtah axialny ventilator,nemas s tym problem?cital som o tom zaujimave veci a tak som sa nalakal ze kupil zle ze som novy ventilator vratil a kupil namiesto neho radialny..len ta turbina ma prikom cca 70w co neni zanedbatelne..preto o tom vsetkom hovorim..
Mam tam tt125 je to radial. Spotrebu ma 37W. Ako som pisal tiez sa snazim co najviac zaplnit priestor aby som co najviac vyuzil potencial lampy. Dal by sa urcite este zdvihnut vynos. Viac zastrihnuti a udrzanie listov pod sietou tak aby co najviac trcali palice lebo ta led nepresvieti moc do hlbky. Velka cast palic ostala pod listami a tie su riedke.
Noo ja som kupil ten isty ventilator..aj s regulaciou otacok a termostatom..vyrobca hovori ze to je vent kombinacie radialneho a axialneho ventilatora..ibaze z konstrucnej stranky je stale axialny( znamena to ze lopatky su vedene kolmo na os ventilatora) radialny ventilator ma lopatky rovnobezné s osou ventilatora..nechcem sa hadat,som strojar a mna to aspon ucili tak..nasiel som vyjadrenia jedneho vyrobcu ktory tvrdil ze je vyslovene zakazane davat na axialny ventilator uhlikovy filter a tiez to akym sposobom klesa prietok vzduchu pri zahnutom potruby na vyfuku..ze stacia 3x90 stupnove ohyby a prietok vzduchu klesne na minimum (blizky nule)..ventilator sa javy v chode,pri tom netaha nic,dojde k naslednemu prehriatiu a poruche..ja som kupil toto:https://www.iventilatory.sk/radialn...atom-125mm.html
Inak na stranke tohto predajsu je ten ventilator ktory mas uvedieny ako axialny
Neber to tak ze rypem alebo ze chcem byt mudry,len sa chcem uistit ze ti ten ventilator neodisiel..pretoze ja som ten ventilator mal doma tyzden ked som na tie informacie narazil a hned som ho isiel vymenit este pred pouzitim asi som teda zbytocne kupil drahsi vent s vyssou spotrebou
Neberiem to tak v pohode toto ma na stranke predajca:
Popis produktu
Plastový potrubný diagonálny ventilátor, 230 V AC, Ø123 mm, 220 ÷ 280 m³/h
Mne sa zda ze taha normalne. Smrad v baraku nemam tak pachac funguje.
A filter mas aky?mam dilemu z toho aku velkost zvolit..vzhladom k tomu ze mam regulaciu mozem tam dat aj mensi ale neviem aka bude ucinnost..bude v skrini 110cm (š) 55cm (h) 200 (v) ale vyuzita bude iba polovica..nemam lampy co to pokryju cele