Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám box z klasické OSB desky, bez jakékoliv povrchové úpravy a úplně cajk. V boxu nemyvas takový extrémní vlhkosti, aby to s tím něco udělalo. Když jsem se ptal na to vetrani , mel jsem právě namysli spis jak to budeš řešit s teplotou. V -10 tam budeš mít po minutě mrazak. Když nebudeš odtah pouzivat , budeš mít problémy s vlhkosti a bez cerstvyho vzduchu taky nic moc. Tím ze je to chata, předpokládám ze tam netopis nonstop, tím pádem ti nasávání vzduchu někde z obytných prostor nijak extra nepomuze, ale bude to asi mnohem lepší než mráz z venku a v létě naopak lepší než tahat 45°C vzduch z pudy. Držím palce, ale mám obavy, ze se zenes do pruseru.
Tak to se omlouvám, nevšiml jsem si, že u něho jde o chatu... já mluvil o normal bytu. U mne to smysl opravdu má Teď to reguluju otevíráním okna, což není ideální
Tak ventilaci nevim jak budu resit, tohle me nenapadlo, ale dnes jsem se tam byl podivat, akorad kdyz bezely oba ventilatory (privod i odvod) a teplota byla 17,3, tak si myslim, ze kdybych poridil jeste jedno stejne topne teleso jako tam uz mam, pridal jeste 5cm polyse a poradne vse utesnil (zatim je to jen narychlo) tak by to mohlo stacit..
Jinak tady je foto jak to zatim vypada uvnitr.. Na pravo na ten vingl, prijde jeste jeden cirkulacni vent. a vlevo dole, pod tim topenim, bude jeste nadoba a rozvod aut. zavlazovani.. Na cely box do metrove vysky prijde jeste diamantova folie. Az tam budu davat holky, prendam i druhe svetlo, pod kterym doma zatim rostou..
Pokud by,byly rady co a jak zlepsit, sup sem s nima :-)
Jinak to, co tam ted je, jsou bratrovo automaty z venku, aby mi nezmrzly a dojely, tak se nedeste :-D
Tak dnes dorazilo nove hnojeni, zvlhcovac a nejake drobnosti..
Jeste mam zbytek (asi 3/4) Plagronu green sensation, tak snad to vse holkam bude chutnat :-)
Tak holkam se po presazeni velmi dari :-)
Ph mam v rozmezi 6,2-6,9 a EC dle rady 0,9 - 1,1
Hnojim Plagronem na rust..
Co zastrihavani? Jak a kdy praktikujete? Nejake tipy :-)
Tak po dlouhe dobe opet aktualizace.. Holky uz jsou v novem boxu, presazeny do 11l asi 5 dni, a zda se mi, ze se nejak zpomalily.. Jinak jsou pekny zeleny a uz voni :-)
Prosim o radu!
Tyden mam prepnuto na kvet, holky se brutalne rozrostly ale na spodni listy nejde moc svetla.. Jak to resite? Strihate je, aby zbytecne nebraly ziviny, nebo nechavate?
Nech je tam... ja se zbavuju jen tech osklivejch, ono se muze lidskym okem zdat ze to je prd, ale kytky to vnimaj precejen jinak. Muzes vzit sem tam nakej list i navrchu at se to trochu prosvetli, ale s citem. Ne ze to voskubes jak kure.
Je to na tobe.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik