Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak se to rozjelo, do šířky neni kam a nahoru se chce každý jinak takže podle předpokladů je třeba hodně ohejbat abych udržel aspoň "nějakou rovinu". Počítám že za tejden znova a pak už se snad ten sprint pomalu zastaví...
nezastřiženej skywalker na vejšku už zbytek přerost... Stonek silnější než ostatní a celkově vypadá asi nejlíp nakonec U toho sem měl trochu strach při tom ohejbání ale ještě je to pružný...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
10 minut na louce a ready, pár pěknejch modrajících kousků... (rostli už v září, jak se oteplilo tak přestali ale teď sou všude miluju tenhle kraj). Suchý a připravený
BTW. bavil sem se s kámošem a tvrdil že to sou bohemky... mě se ale nezdá, navíc vim že si je (modrající a český) plete i spousta mikologů. Nebo se pletu já?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Tyjo , hřiby jsem zřal naposledy v 15 :-D nehoraznej výlet do země nezemě.. čaj z 200 hřibu , ve 4ko , takhle v "ha***u jsem snad nikdy nebyl , pak jsem týden blil
To si jinej střelec... sem si dal snad po 10ti letech, včera sem si řek že začnu pěkně pomalu s 15ti... samozřejmě čajíček,no bylo mi tak zvlstne hezky ze uz sem dalsi nedaval ikdyz bych v pohode zvladnul. Zadny haluze, jen mi proste bylo krasne No dneska me trochu poboliva hlava, ale jinak ok... nasusenej zbytek schovam a az bude naky volno tak udelam taky poradnej vejlet, pocitam ze 30 bude ok... po 200 fakt nevim v jakym svete bych se ocit
To byl maras , víš jak , mladí šmejdi , patřil nám svět , vůbec jsme nevěděli co to s náma udělá, na ty halucinace si pamatuji do teď , celéj stav , měl jsem i haldu že mě sleduje policie a začal jsem utíkat po lese nehorázné smějící křeče , byl jsem schopný sedět v rohu pokoje , zabalený do deky a 5 hodin v kuse jsem se smál jak chůj , ničemu nebo jsem chodil po městě a na hlavě mi rostl hřib jaj , ty vole rád na to vzpomínám
Kromě krušnýho začátku de všechno jak na drátkách. Tohle kolo mě nejvíc zajímá světlo a hnojky... s oběma sem spokojenej zatim.
Jako náhrada za 400w HPS by to chtělo víc, ale líbí se mi to. Na 80x80 to bude nádhera i v létě.
A hnoje... takhle pěkně zelený kytky sem v 35tym dnu ještě neměl. Taky sem jim dával o fous víc než sem zvyklej podle rad LEDkařů a myslim že dobrý... s biocannou sem spokojenej, ne že bych s biobizzem nebyl ale přijde mi ta biocanna je ještě lepší a komplet řada ve 4 lahvích (já se obešel bez rhizotonicu se třema, ale na řezy by asi byl dobrej a myslim že i bez bioboostu by to jelo fajn, ten sem imho stejně nedával pořád). Ani ph sem nějak extra nehrotil z čehož mam radost. O starost míň.
Myslim že si budu muset pořádně naplánovat průplach ať to neni zelený ještě při sklizni.
Cago mel sem to vetsinu casu cca 40cm nad. Posledni tejden uz sem ho nechaval uz to tolik neroste a je to ted nakejch 35cm. Tak ho asi dam o kousek niz jeste.