Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
33 days, pomalu začínají rezavět, našel jsem 3 chloupky, stahuju ec na 1.6 ,každou druhou zálivku střídavě s čistou vodou, od 40 - 45 dne tam pošlu overdrive na týden
ahoj pridje mi ze mas podobný grow jako ja měl davno.. :P kdyztak koukej. bylo to povedené a u tebe pozoruji ze to mas lepsi.. ja kdysi jeste nevedel dost veci. ale i tak už to šlo sem zvedav na sušinu, další kolo mam vplanu jet samý model co máš ty. vlastní selekce. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Chci si koupit wilmu xxl, zajímalo by mě , kolik minimum litru tahá to čerpadlo , nedokážu si představit ze napoustim plný tank 150litru, kdyby někdo věděl, dejte vědět