Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zda se, ze me problemy nekonči, začíná me hnednout a osychat velké množství pestiku ( cca.20%) ,ačkoliv do sklizne zbývají 3tydny. Nevite co je spatne ? Odruda Liberty Haze, zálivka 6.5 pH, 4ml hnojek na litr. Dík za tipy
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Bud moc kuris toho matrose, nebo nvm.. ale píšeš ze mas 3 týdny před sklizni... Palice marihuany jsou takzvané květy , tak vůbec nechápu tvůj příspěvek , si mě docela rosekal, palice = květy = 3 týdny před koncem = rezaveni pestiku ( chloupku )
Původní příspěvek od crazyn Bud moc kuris toho matrose, nebo nvm.. ale píšeš ze mas 3 týdny před sklizni... Palice marihuany jsou takzvané květy , tak vůbec nechápu tvůj příspěvek , si mě docela rosekal, palice = květy = 3 týdny před koncem = rezaveni pestiku ( chloupku )
Ok. Nemam žádné zkusenosti a
po dvou spalenych kolech jsem asi malicko paranoidní.
Tak jsem rad, ze je vse v poradku a navíc jsem i někoho
Pobavil. Na white widow kterou jsem sklizel posledně ,me
Začaly pestiky hnednout az na vytvorenych tvrdych palicich,
Proto jsem ted považoval tento proces za predcasny.
Naposledy upravil skoroduchodce 24-10-2017 v 06:18 AM
Dnes 61den kvetu. Dle seedbanky od kvetu 60-65 dnu do sklizne. No nevím, co myslite? Zacinaji hnednout a zasychat i orosene male listky kolem palic, tak nevim
Naposledy upravil skoroduchodce 14-11-2017 v 15:53 PM