Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pak jsem našel, že by to mohl být tepelný stres, ale teplota tam je pořád stejná. Možná trochu vyšší než je potřeba, ale do teď jsem nic takového neměl.
49 den květů, trochu dost jsem to spálil 😥 připadá mi to že se to rozrůstá všude a přitom už nehnojím 12 dní. Od lampy to spálené si myslím že nemůže mám ji 35 cm od vrcholků.
nechci chytračit ale přijde mi to jakoby kytce chyběl mangan nebo železo.. proběhni pořádně FAQ je tam i dost fotek a ty sám dobře víš jak to vypadá a mužeš to porovnat. http://grower.cz/pestovani/navody/z...jeni/7.html#106
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Zdravím zahrádkáři, možná blbý dotaz, ale chci se jen zeptat, u někoho z vás jsem viděl, že má jen jeden květináč přes celý box. Zvažoval jsem taky nad tím, co je lepší dva malé 6l a nebo jeden cca 30l ? Předem děkuji.