Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máš recht,taky jsem si toho všim,byl to ale jen list,který jsem odstranil..kontroluju to teď několikrát denně...
EDIT:sejmu to zítra,našel jsem další 3 místa kde to začíná..
Dik za k+ kucí..kdyz tak zpetne premyslim nad tou plisni,asi jsem si to zaje*al sam,tim ze jsem mel asi tyden otevrene okna doma a ten box si samozdrejme natahl vlhkost z venku..no co clovek se porad uci a priste budu vedet ..dnes tam hodim cfl az budu kosit a zkusim nejake pekne fotky jeste,tak zatim.
Zdarec ,mam ususeno prebrano zvazeno...dalsi plisen uz jsem nenasel a nakonec to dopadlo nad moje ocekavani a bylo toho teda 625,5 g.Coz je muj novy osobni rekord.K+ ziskava Linchi.diky za sledovani a k+ a zase nekdy cuss.
Dobrá práce Džejmsi.... Doporučíš mi v kokosu přejít z AH na CANNA???? A dále.... u AH jsem EC doháněl větším množstvím základních složek.... můžu toto i u CANNA???
Dikes...to ti nepovim, protoze jsem AH jeste nezkousel.Kdyz jsem u Canny potreboval zvysit EC (hlavne v kvetu)tak jsem to dohanel pridanim PK 13-14,nemusis tam toho nalit kvanta a EC to pekne zvedne.
Jinak jsem byl s Cannou spokojen,na jejich webu si muzes vypocitat i pestebni plan podle vstupni vody kterou pouzivas a podle toho jsem se ridil,at se dari cus.