Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedavaj si facky,o to mi vobec nejde..ale mohli by sme sa bavit normalne..bez toho aby sa clovek bal spytat a bal sa toho co mu bude odpisane..podme dalej..sorry
Ne to vobec..praveze sa citim trosku sprosto ze som tak vyletel hned..len to bolo podmienene tym ze som opieral o informacie ktore som povazoval za pravdive..nevycical som si to z prstu..mame dost nepriatelov vsade naokolo,aspon medzi sebou by sme mohli viac drzat spolu..za "chvilu" moze prist niekto s technikou ktoru nikto nepozna a clovek bude rovno verejne vysmiaty lebo pise o niecom co druhy este nemaju vyskusane?nemalo by to tak byt..ale aj ty mne promin pri brku by sme si to vysvetlili hned
co se týče automatů kdy je mám dát klíčit minulí rok jsem je dal klíčit začátkem dubna a 1,5 měsíce od prvních lístků jsem je měl doma protože venku byla dlouho zima a nakonec byly 1,3m dlouhé a pěkně výnosné letos je chci dát klíčit koncem dubna a v pulce května přesadit ven, chci zkusit Magnum a BIG DEVIL XL AUTO máte někdo zkušenosti s těmito druhy ?
Ahoj, počasí teď láká šoupnout kytky už ven, ale taky bych počkal spíš na začátek května vetšinou se to počasí ještě nějákej den pokazí, než skončí duben, což by tě mohlo stát veškeré úsilí. Jinak doba by až tolik na automaty nevadila pokud chytnou dobrý klima, nicméně ty malý květináče nejsou moc ok, mělo to jít rovnou do větších 4-5l ve kterých by to komplet odrostlo, loni jsem klíčil první kolo začátek dubna a druhý začátek května a po měsíci vždy zhruba ven, obě kola pěkně a úspěšně dorostly, kytky už některý ukazovaly květy, než šly ven, ale stejně dorostly a dokvetly v pohodě venku
Původní příspěvek od lukysek195 co se týče automatů kdy je mám dát klíčit minulí rok jsem je dal klíčit začátkem dubna a 1,5 měsíce od prvních lístků jsem je měl doma protože venku byla dlouho zima a nakonec byly 1,3m dlouhé a pěkně výnosné letos je chci dát klíčit koncem dubna a v pulce května přesadit ven, chci zkusit Magnum a BIG DEVIL XL AUTO máte někdo zkušenosti s těmito druhy ?
S magnumom mám skúsenosti a je to dosť dobrý strain. síce málo mi dal ale na tie podmienky čo mal tak za to stál
Magnum ti dal málo?Myslíš výnos?Veď je to jeden z najvýnosnejších strainov.No pokial mal zlé podmienky tak je to asi tým alebo nakkt gény, ináč hulivo je to dobré