Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S tím zasekem to není vůbec pravda, stejně potřebujes, aby se ti spodky vytahly na úroveň vršku, a kolega ma ještě dost času. Za pokus to stoji a když se to povede tak je to jen plus navíc a zmrzaceny listy se v tom chumlu casem ztratej. Ted naposled jsem to zkoušel a povedlo se to tak na 50%, akorát jsem takovej sikula, ze jsem si dva povedeny vršky urval při ohýbání.
Tak jsem tu jednu Amnézii už zFIMoval :--D Doufám, že správně (viz. foto) a ani jsem tam nenechal žádný zbytky listů (vzal jsem prostě ty 2 listy a prostředek), takže by takhle neměli lézt ani žádný zmršenci.
Omg a ty dvě jsem zastřihl co nejvíc šikmo, ale to jsem si vlastně spletl s klíčenim těch vrcholků :--D no nic...
Tak už ve středu půjdu přepínat. Nevim jestli bych to ještě neměl nechat o trochu dýl, ale ne, už ať to kvete, myslim, že by to mělo stačit.
Nevim jestli se mi to nezdá, ale přijde mi, že listy už přestávaj bejt úplně zelený. Ve středu tam naleju půlku dávky Plagronu na květ... možná i plnou. V minulosti jsem hnojení podcenil, žere to jak prase :--D
Nakonec jsem už v úterý přepl na 12/12 a nalil tam asi třičtvrtě maximální dávky Plagronu na květ. Pár listů dost tmavě zezelenalo, ale některý jsou spíš žlutý, tak nevim co dál... asi tam přiště naleju poloviční dávku, ať se neřekne. Uvidim jak to bude vypadat, zatim to moc nechlastá jak dlouho spí a neni teď venku takový horko.
Jak na to koukám, v boxu je ale ještě dost nevyužitýho prostoru, snad až pořádně povyrostou, bude to tam zaplněný.
Minule jsem i zastřihl další 2 vrcholky u tý největší rostlinky a taky zaštípl pár vetviček, tak už můžu jenom doufat.
Předevčírem jsem koukam, že teplota v boxu byla 32 stupnů (to bylo venku docela vedro)
Homebox mám v takovym malim baráčku a když na něj svítí sluníčko, tak je pak docela rozpálenej a i uvnitř je dost teplo, takže odtahovej větrák bere stejně ten teplej vzduch zevnitř.
Zdarec,vypadá to pěkně škoda že jsou jen tři jen sem se chtěl zeptat ten royal mix jsi proplachoval než jsi tam dal kytičky nebo jsi dal do kvetniku substrat rovnou z pytle a hned kyti?
Jo, dík :--) Já zem nikdy nepropláchnul a pokud jsem používal royal mix, nebyl (se zemí) nikdy problém. Nic jinýho už nechci. Je sice jeden z nejdražších na trhu, ale řekl bych že bez pochyby ten nejlepší. (Za polovinu ceny si můžeš koupit zahradní zeminu a na frajera si to smíchat, ale podle mě to bude při nejlepšim stejně tak dobrý)
Jak na to koukám každej den, tak se to tak nezdá, ale když to porovnám, řekl bych, že to maká jak má :)
Lampu jsem musel zase zvednout o několik desítek centimetrů. Hnojim maximální dávkou.
Pořát to tam přestavuju a nižší kytky podkládám cihlama. Teď už to vypadá celkem ve stejný výšce od lampy, tak maj všichni akorát světla.
(Tohle možná dost lidí neví) Je ale fakt, že kytička si urči horní vršek a tam začne dělat největší palice. Je tedy vhodný jí upravit tak, aby měla co nejvíc vrcholků ve zhruba stejný výšce. Potom se nebude tyčit jedna obrovská palice na vršku, ale několik velkejch. Třeba 10.
A tentokrát se mi to konečně povedlo tak, že jich je tam hrozně moc. A né jeden nebo dva, jak jsem to měl při minulých pokusech.
Zatim to teda kvete zdá se dobře, už se taky nemůžu dočkat co z toho vyleze.