Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes sem přišel do Boxu ... a sleduju vlhkoměr.. 99% je asi špatně... po rozebrání už nebyl složen.. takže zítra jdu pro nový .. ale Vlhkost +/- 70% teplota noc 22 Den 28
Krmím Hnojkama BioCanna podle tabulek Ph držím zatím 5,9 - 6,1
Ec se u organiky neměří
Slyšel jsem na Canna bio samou chválu,tak jsem zvědav.Dva kámoši to dojeli a ochutnali jsme minulý týden.Jeden jen pruplach jen 5 dní(substrát canna) a nešli cítit žádné hnojky.Perfektní chuť.4 složky myslím.
Sice trochu více si připlatíš ,ale stojí to za to.
BioCanna ano 4 Složky.. Rhizotonic Vega Flores a Boost ... Průplach i dva tejdny.. a chut luxus první kolo s výnosem přes g/w
uvažuju že zastanu u canny i když pojedu NFT koukal jsem že maj i hydro hnojky
taky proč měnit když jsem spokojen celkově i canna Web dal dobrej support prvnímu kolu takže easy
tak jsem zkoušel ph kolem 5,5-5,9 ... některé holky .. (ty silnější ) to zvládaj celkem bravůrně... kažopádně... jeden kousek se mi zasekl.. uvidíme no ještě chvíli mu dám kdyžtak půjde k ledu no ... každopádně škoda chtěl sem jet aspon 8 strainů.. ale naštěstí to jistí ještě NFT a 8 řezů od místního matkáře.. takže za tejden bych chtěl přihodit ještě 8 kusů a udělat takovej pokus tak uvidíme jde hlavně o to jestli ty holky udržím na živu hydroponii tak držte palec za týden bude Hydro Update