Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar, máš to moc pěkný, já sem uplnej začátečník, ale uplnej, a rovnou pod led :-) , jedu druhý kolo, první se mi moc nepovedlo, i když na to že sem nevěděl vůbec nic a nechal to jen růst, tak to asi nebylo uplně špatný, ted jedu druhý kolo, dneska 21. den růstu, a chystám se, že zejtra přepnu na květ, hnojím plagron grow,pár dní po přepnutí potom začnu plagron bloom, enzy a zkusím poprvé i plagron PK , a budu vděčnej za jakoukoli radu nebo doporučení
už mám ph metr, to sem první kolo neměl, zastřihávání sem na začátku nedělal žádný, ale koukal sem , že někdo tu psal, že zastřihává spodní větve asi ve druhým týdnu květu , akorát nevím kolik jich mám zastřihnout? a ještě jeden dotaz pls, jak vysoko nad kytkama to máš? já byl asi 70cm nad kytkama, a ted sem to zvednul eště výš
Udělej vlastní téma a dle fotek a popisu ti zdejší komunita pomůže dosáhnout kyzenych výsledků. Vim o čem mluvím, pokus omyl technika me stala dost času a peněz.
Myslimir, založ vlastní vlákno. Je tady pár kluků co už jedou pod led nějaký pátek, tak ti pomůžou. Je tady ale i pár tluchubu co jen mají nastudovane datashety a pak tady melou picovina.
Clinik, nějaké novinky?
45 den. květu
Podle tabulku od canny sem začal ubýrat dávku hnojiva ( PK 13-14 )
Kytičky mi příjdou celkem řídké i prostor nevyužitý, poučení pro příště..
Holky podepřeny bambusovýma tyčkama, už to přestaly zvládat..
Do týdne budu muset nainstalovat nějaké podpěry větvičky se začínají ohýbat dolů..
Jinak vypadají celkem zdravě, celkem protrhám nějake žluté listy.
clinic, teď si nepamatuji jestli bílí rus byl později,ale to poznáš sám.Hlavně až budeš sušit ,tak to nezamrdej jako já.Smíchal jsem více odrůd a pak jsem nevěděl co tahám do sebe.