Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caw. Moje byly rozběhlé v hlíně a teprv potom šly do vody s hnojkou. EC tady moc neřeším, vyšší je ale lepší. Jinak barva se mi taky už zkazila a fotka je právě ta předposlední. Hlavně mají stále vrcholky zdravé a kořeny voní jako kořeny, né shnile - což je podle mě dobré znamení. Jedna už má nejvyšší vrcholek skoro půl metru vysoký, ale není zatím tolik výnosná jako ta malá na fotce. Jinak i papriky mají různé fenotypy a jsou to docela nezmaři!
Ahoj,chci se zeptat jestli se musí u pěstování třeba paprik,máty,bazalky atd ve skříni taky dodržovat maximální teplota 30 stupňů jako u konopí, nebo je to jedno a může tam být stupňů klidně 40 ?
Ahoj, to samozřejmě záleží na podmínkách, které dané rostliny vyžadují, ne na tom, jestli pěstuješ indoor nebo outdoor. Zjisti si ideální podmínky pro zvolené rostliny a těm se snaž přiblížit, o ničem jiném indoor neni.
Původní příspěvek od Sezam Ahoj, to samozřejmě záleží na podmínkách, které dané rostliny vyžadují, ne na tom, jestli pěstuješ indoor nebo outdoor. Zjisti si ideální podmínky pro zvolené rostliny a těm se snaž přiblížit, o ničem jiném indoor neni.
Mám mátu,píšou že má ráda sluné a teplé stanoviště ,ve skříni má 22 v noci a 34 přez den,konopí může mít v indoor maximálně 30 stupňů tak se ptám jestli třeba ta máta zvládá indoor 34 stupňů