Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Drive jsem pouzival pouze kyselinu citronovou v prasku na snizeni ph,ted davam toto http://www.humboldtnutrients.com/blog/prozyme/ ,opravdu vyborna vec,par kapek a ph leti dolu. At se dari.
Ja nevim nad cim spekulujes, precti si prispevky v tvem vlakne co pise Metracek a vyluc to jako prvni. Kysel.citronova stoji 3 kc tak a myslim ze je to nejjednosussi a nejlevnejsi varianta. Kdyz to nepomuze tak zkousej jiny veci.
Muzu ti jen potvrdit ze nebyt Metracka tak uz mozna ani nemam co pestovat!
Takze byt tebou postupuji takto.
Monohydrat je levnejsi, ale zase je tam cca 10% vody a i kdyz je oboji potravinarska kvalita, muze obsahovat vice kovu. Takze doporucuji spise tu v odkazu, necele kilo vydri na hodne dlouho :]
Původní příspěvek od alpine Drive jsem pouzival pouze kyselinu citronovou v prasku na snizeni ph,ted davam toto http://www.humboldtnutrients.com/blog/prozyme/ ,opravdu vyborna vec,par kapek a ph leti dolu. At se dari.
Enzymy?
citace:
It contains over 80 different beneficial enzymes to help break down dead root masses, starches and nutrients to make them more readily available and useful to the plant.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Ok,nijak jsem to nestudoval,jen jsem chtel napsat,ze to kyselina neni. Az ted vlastne vidim,ze je to takovy doktor,ale v kazdem pripade to perfektne snizuje PH. Coz jsem jeste donedavna ani nevedel.
Vite co kazdej 'normalni' clovek co pjesti prida do zalivky kdyz ma deficit vapniku? Je to jednoduchy...tak to udelejte a nemusite tady psat eseje o nicem....at to roste bratri.....
Původní příspěvek od Brejk2013 Vite co kazdej 'normalni' clovek co pjesti prida do zalivky kdyz ma deficit vapniku? Je to jednoduchy...tak to udelejte a nemusite tady psat eseje o nicem....at to roste bratri.....
Absolutne nevim co jsi tim chtel rict..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tak to mas pravdu,Cal-Mag je velka vec,Ph upravi,hlavne je nutny,pokud se pouziva RO. Nektere odrudy,napr. Incredible Bulk ho primo potrebuji,tato odruda si o Cal-Mag primo rika. At se dari.
Predem dekuji vsem a opravdu si vazim kazdeho prispevku. Diky! Toto tema nemelo cil odpovedet jak doplnit vapnik kladlo si za cil dat dohromady vice nazoru a postrehu na puvod vzniku deficitu vapniku a pripadny vliv uziti kyseliny pro snizovani PH.