Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sem zaštípnul technikou FIM,nechal jsem asi tak třetinu lístečků,uvidíme kolik novejch větviček vyraší ustřihnul jsem nůžkama na nehty tak snad to nevadí (prej se má žiletkou).....
davám fotku celé skříně,rozšířil jsem jí o další patro o dalšího půl metru na výšku,teď má kytí 25cm ,když ji budu zaštipovat tak tam snad do jara vydrží
ty otvory nahoře nejsou na větráky(stejně je tam jenom 22 stupňů),ale na kabely od lampiček.....
Cafte - mňa by zaujímalo, že ako sa určuje zrelosť techniky, keď to niekto pestuje na lekárske využitie kvôli CBD. Zaujímam sa konkrétne o odrodu Carmagnola. Pestoval to niekto?
Tiež sa tam sledujú trichomy?