Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vlhkost 40 -65 % . Teplota nejmensi 18 největší 26 . Pod tou sodou se me to vubec nelibi, ta fast verze stoji za prd . Pod ledkama se to rozhodne lip vetvi a celkove jsou vitalnejsi.
Tomu neverim, prostor neni zdaleka tak zaplnenej a kyzky sou polovicni, to by nehralo az tak roli ta velkost, ale od prepnuti strasne malo rostli, mam mezi nima i dve normalni verze a ty sou taky ubohy , maji stejny podminky ,jen pod sodou zalevam jeste rucne pac rychlej vysychá . Takze ,minimalni rust , listy sou o 1/3 mensi , rostlina je nezdrava . Nevim co stim. S kamaradem sme se shodli ze to muze byt i spatna vybojka , protoze jak sviti na kraj rostln pod led ,tak tam je to taky docela bida . Dneska vymenim vybojku a uvidim . Poslu foto korenu , krasny bily koreny ,tak nechapu co je.
Kořeny vypadají hezky. Možná tou úpravou na fast verzi něco zmršili a ta kytka prostě neprospívá. Ale zase když píšeš, že mezi nimi máš i 2 normální. Mě OG pod sodou jede výborně. Nestačím se divit, jak rychle to nasadilo květ a jak to teď jede. Snad to vydrží a tobě též. Už se na ty naše výtvory těším.
Snad pomuze i ta vymena lampy. Dneska promerim ph a ec. Od prepnuti to mam nejaky zabrzdeny. Budu experimentovat a snad z toho vybruslim. Ty to mas pod uplne uzasny , tez drzim palce.
Beztak to klame, nejsem stim spokojenej, pod ledkou je to super , ale pokud si to pod tou sodou priblizis ,tak kde videt ze ty listy sou sveseny jak prase. Ale diky za podporu ;-)
Jakou máš teplotu u vrcholů pod tou sodou ? Mě na svěšené listy pomohlo pořádné prolití. I podle fotky kořenů to vypadá, že ten substrát je celkem suchý, pokud mě zrak neklame.
Na fotce je celej bal zavlhlej , kvetinace sou 6 litru a po dvou dnech ta kytka vypije i litr a vytece z ni tak deci. Teplota pod sodou je max 26 u vrchu. A prolival sem to radsky o vikendu . Zkusim zaexperimentovat , mam par tipu. Bud spatny svetlo ,cemuz napovida horsi stav kytek i na kraji ledek. ,nedostatek dusiku,ale to by nevysvetlovalo proc pod ledkama jedou jak maji. A posledni varianta je ze maji sok z kolisani teploty , prece jen pod ldkama je 23 a pad sodou 26. Vecer mi to jde nekdy i na 15 stupnu coz je v hajzlu. Ma to nazloutly listy ,je jich malo a sou maly. Pomohlo mi kdyz sem to protrhal, ale vydrzelo to tak tyden . Na tech normalnich co nejsou fast ,sou listy zdravy ,ale sveseny . Na druhou stranu si rikam ze je tam kvet jak posledni clanek malicku tak snad to neji nic hroznyho.
Mam v planu, jednu nechat poradne vyschnout, druhou pohnojit vic na dusik a treti dam pk 13/14. Snad se to spravi.
Máš to super, tak do toho moc nerypej ať něco nezadupes. Madical do toho tak dlouho dupal, až to málem zazdil.
Aspoň uvidíš potenciál nové technologie. To je to správné světelné spektrum a síla fotonů co Vero 29 sedmé generace generuje s El.energie.
No pod ledkama to jede suprove, tam nic delat nebudu, jen si tam susti pod svetlem a krasne rostou. Pod tou sodou to prave resim pac to vypada na polovicni vynos . Je to proste v haji, poznam zdravou kytku a ta pod sodou rozhodne neni. Listy sou idnikator jak se kytka citi a od toho se odviji i vynos a pod sodou sou listy uplne katastrofalni.