Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, teplota je 22,7 °C což je v pohodě. Ph taky hlídám. Ne, to dřevo tam tehdy a ani ted už není, mám už konstrukci která to udrží takže ty podpurné dřevěné tyčky už tam nejsou.
Tak jsem si všimnul že mě ve 2 košících začínají žloutnout spodní listy a ejhle, oni se jim zkurvily kořeny, paráda. Ted mě napadlo, že možná jak šplíchají bublinky od vzduch. kamenů tak ta rockwoolová kostka je přecucaná ale to by přece nehnily kořeny. Ph 5.6 a teplota je 23,4 °C což je taky dobrý. Nechápu proč se těm kytím tak nedaří, ale zvláštní že jenom některým a některý jsou uplně v pohodě.
ale jsou to vždy všechny 4 kusy v jednom květníku,že?
a jsou to samozřejmě ty, který byly špatný už od začátku..?
a na těch listech fakt plíseň není, to spíš ti hnijou ty kořeny..tak abys to zbytečně nestříkal tím sajrajtem...kdyžtak bych doporučil rock effect, má to něco do sebe, spíše tedy jako prevence, ale celkem obstojná přírodní cesta...
Já to vidím tak že kytky v bubleru si vyžerou to co jim jede a to co ne tam koluje ale mají chut po tom co už zblajzli a to budou ty problémy kapišto ?
Jako že mám přidat hnojiva jeste ? dal jsem dávku 1 ml A + 1 ml B děleno 3 na 1 litr roztoku. Je to pruměrná dávka taková, nechci to přehnojit. Ale to nevysvětluje tu hnilobu některých kořenů. Možná opravdu byly nacucaný ty rockwoolový kostky protože jsou hned naspod toho košíčku
Takže můj problém byl asi ve vysoké hladině roztoku a rockwoolová kostka byla přecucaná vodou a tudíž asi začaly uhnívat kořeny ( pouze na 2 hydro košících ), zbytku se začíná vést dobře a po záštipu začínají pěkně růst.
Jednu košík jsem dal bokem s roztokem s peroxidem vodíku aby se pokusil zničit tu hnilobu kořenů. Pokud se to nepodaří celej košík raději vyhodím aby mě nenadělal bordel v roztoku.
tak vidíš, zřejmě si na to kápl.. jinak nevypadají, že by jim něco scházelo, takže bych je zbytečně nepřepaloval..a zase ten peroxid... ještě, že jsi ho tam nenalil, je to strašnej sajrajt, ničí vše živé a s některými hnojivy může i nevhodně reagovat!
Tak 2 hydro košíky jsou napadeny hnilobou ( byly přelité ), takže jeden jsem dal zvlášť tak uvidíme jestli se zpraví, kdyžtak je vyhodím a dojedu kolo s 28 kytkama a musím tím pádem kytky pozohybat a vyplnit ten střed místo těch 2 košíků. Neskutečně se rozjeli, jo kvalitní genetika je k nezaplacení Krásně se větví a po zastřižení vystartovaly sekundární větve.
čaw...vidím, že pořád kontroluješ to Ph i teplotu..a stále si myslíš, źe pH je vpoho...nevím teda kdes to vyčetl ale na začátkus psal o pH: 5,3 co neni uplne ok.
a teď hlásíš 5.6 a kytky jedou...nebude to tím?...a k tomu peroxidu..možná by nebylo naškodu kápnout ať se to pročistí jenom s čístou vodou a upraveným pH...