Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar. Prihodim niečo zo semien. GANESH reg. od Mandala Seeds. Tvori čisto centralnu palicu a to dosť slušných rozmerov. Kvet tých 65 dní. Stav total luxus. Silný a veľmi pozitívny. Trvá veľmi dlho. Príde nástup a celé hodiny iba nastupuje a nastupuje. Išiel som ho IN a teraz OUT už z vlastných semien. Opelené vo vnútri, tak uvidime... Nech to rastie.
Pár oblíbených spíše sativových kříženců.
1.TH.Seeds-S.A.G.E,slušný výnos,fajnej činorodej účinek.
2.Sweet seeds-Sweet Cheese,ale jen to indikovější pheno,průměrnej výnos,ale hodně št'avnatá chut'.
3.Paradise seeds-Opium,ale jen to trippy pheno,nadprůměrnej výnos,a takovej vizuální bordel jsem po žádném jinym hulču nezažil.
Mno, je pravda, ze u GHS vubec kvalitu ani druh modelu neresi. Kazdy kdo kdy mel kytku, tak z nekolika opakujicich se znaku by mel poznat jestli to odpovida tomu, co kupoval. To neplati u GHS, kde klidne nabizi Kush co voni sladce, misto aby vonel ,,Kushy'' a kytka celkove vypada jak noname oprc - palice to neudrzi, zadne silne, statne pheno, nic. A semena jsem kupoval primo u nich v shopu, vysmech puvodni praci slechtitele OG Kush.
(Zatim) pozitivni zkusenosti mam s Power plantem (mozna f2jka, puvod DP), kde jsem objevil pheno s koreny luxusnimi, krasnymi sativovymi palicemi a prumernou dobou kvetu 65 dni. Jako kazda sativa je trochu ridke, ale to je dan za cistou genetiku bez hybridizace (indikou). Stávek super, ovsem s toleranci po case. Za me silou 6/10.
Pak Blue Moonshine f2 (DJ Short). Prumerny vynos, ale nadprumerna zhulenost, jedna z NEJ indik, tolerance vznika pozvolna. Kvalitni prace slechtitele s vyberem kmenovych rodicu. Vyborna chut, neskrbe, take munchies. Pomaha i se spanim. Za me silou 6/10.
Chemdog C99/ogkush (head seeds). Kladivo na hulicovu hlavu. Skvely slechtitelsky material. Spolu s trainwreck samici vznikl zabijacky model, muzu poskytnout jeste par semen a jeste budou. Velk poklona Ra2 a Peri za praci s vyberem. Za me silou 9/10.
OG Kush na balkoně bez šance, jedině začít zatmívat začátkem srpna a v září už nechat bejt.
Nicméně OG Kush křížence brát JEN a POUZE od šlechtitelů co maj original klony, ne žádný RQS či Dinafem proboha! Pokud OG, tak jedině Archive Seedbank, možní Karma genetic nebo Seedjunky seeds.
Jinak nemůžu než souhasit, OG Kush je dle mého názoru nejlepší kytka, která kdy spatřila světlo světa. Pokud se s ní člověk naučí zacházet, tak ani ten výnos neni špatnej. Nehledě na to, že OG je mnohonásobně silnější než 99% všech odrůd. Neni výnos jako výnos .
Pokud mi čas dovolí, tak sem hodim fota originál OG Kush klonů.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Tak uz mam vybrano.
S nejvetsi pravdepodobnosti SS od SS , jsou tady vlakna ze v pohode dozraly uz v zari.
Nebo tu mam jeste semena od toho amika a ani nevim co jsou zac- Skutecne rodice me neprozradi , takze U.S.-No-Name ale mohla by to byt pecka jako to BDS. Doufam.
Ale ty jen do boxu , venku by nedozraly.
Dokazal by prosim nekdo vtsvetit ?
Dnes jsem se dozvedel ze pokud ma treba nejaky strain extremne hodne THC napr. 27-30% tak v nasem domacim prostredi vypestovany , to mit ten dany strain urcite nebude.
Domnival jsem se ze kdyz to ma ta kytka geneticky dany a ty seminka jsou primo z ni tak to bude mit upne stejne.
Udajne % THC klesa az o 6-10% , tyka se to pry havne In-dooru.
Rozumi tomu tady nekdo? Nebo , slysely jste neco obdobneho ?
Pokud máš strain co má 27% thc, tak genetika rostliny ho zachová stejný. Právě, že indoor je takřka všude stejný, takže v indoor to zůstane stejné, pokud kytku nějak nevystresujes, ale i tak by mělo % thc zůstat stejné.
Právě že out bude jiný, protože třeba v Californii je jiné podnebí a klima než u nás, takže out bude jiný než u nás.
Kdo ti to napsal? Nebyl to náhodou ten super pěstitel kcb, nebo jeho kamarádi? 😂
Původní příspěvek od Madical-Strains Dokazal by prosim nekdo vtsvetit ?
Dnes jsem se dozvedel ze pokud ma treba nejaky strain extremne hodne THC napr. 27-30% tak v nasem domacim prostredi vypestovany , to mit ten dany strain urcite nebude.
Domnival jsem se ze kdyz to ma ta kytka geneticky dany a ty seminka jsou primo z ni tak to bude mit upne stejne.
Udajne % THC klesa az o 6-10% , tyka se to pry havne In-dooru.
Rozumi tomu tady nekdo? Nebo , slysely jste neco obdobneho ?
Na tohle se zeptej kamaráda Fikuse. Ten ti to přesně vysvětlí jak je to s tou genetikou, dokonce by měl mít i nějaké videa z cannafestu
Původní příspěvek od fikus37 Pokud máš strain co má 27% thc, tak genetika rostliny ho zachová stejný. Právě, že indoor je takřka všude stejný, takže v indoor to zůstane stejné, pokud kytku nějak nevystresujes, ale i tak by mělo % thc zůstat stejné.
Právě že out bude jiný, protože třeba v Californii je jiné podnebí a klima než u nás, takže out bude jiný než u nás.
Kdo ti to napsal? Nebyl to náhodou ten super pěstitel kcb, nebo jeho kamarádi? 😂
s tim nemuzu souhlasit
klon z takovy matky ma jiste ten potencial toho dosahnout, ovsem jestli toho dosahne zalezi na prostredi a tomu co kytce das... je hloupost napsat ze kazdy indoor je stejny. Stejne jako v Californii je jinak nez u nas, tak kazdej indoor je jinej... kazdymu tece z kohoutku trochu jina voda, kazdej mame jiny hnojky, jinej stan, jiny svetlo, jiny pestebni medium, jinym stylem se o to starame.
Pokud jde o semena tak to bude jeste jinak a kazda kytka bude trosicku jina... ani lidsky dvojcata nejsou 100% identicky a cim starsi, cim vic vlivu okolniho prostredi, tim vic se od sebe zacnou lisit, kdyz ty vliv z okoli bude na kazdeho jiny. Ono u takoveho osiva taky castou pisou ze takovych vysokych hodnot dosahuji pouze vybrani jedinci.
Zadny studie sem nikdy nikde necetl, ale subjektivne mi prijde silnejsi out pokud se zadari (vsichni vime ze venku zalezi hlavne na tom jak se vyvede podzim). Ale pokud bych si mel vybrat povedenej out nebo in... out je pro me jasna volba.
BTW. kdo potrebuje 30%? Madi zvlast v tvym pripade, kde pises ze mas obcas ataky paniky, to je mimo... staci 15% a budes zhulenej jak "mongol" tak jako tak Ja si brcko rad vychutnam, pobafat brcko pekne 10 minutek to je vono... ne ze dam dva prdy nejakyho 30% killera a mam dost.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Amik me to prave rikal ,ze kdyz z te Nowa OG vymacknu 25% tak prej budu rad.
Ja z toho delam masticky pro mamku, naposledy z BDS s dekarboxylaci a extrakci Rosin a mamka tvrdila ze to byla snad nejsilnejsi mast co kdy zkusila.
Ma krecovy zily , vyzkousela hodne masti od znamych ale zadna nepusobila tak rychle a na tak dlouho.
Proto me to zajimalo, byl sem z toho trochu zklamanej , tak sem si pral ze me to nekdo vyvrati to tvrzeni.