Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dva týdny je moc , priští týden jedu pryč , proplach som začal pred 4 dny , dneska sem zalil pul litru jak ne víc vody a mám na to dva dny a jednu noc , podle obrázku se galaxi vic podoba na evé strane tretí obrázek a ww na pravé neco jako mix posledných dvou až jantárové černé spíš na listech okolo šišiek
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává
zistel so , že galaxi je dost odolná jak na jemne prehnojenie tak aj na preliatie , natožto ww si drží vic vody v hline a v raste bacha na prehnojenie no na kvet v prvém týdnu je treba pridat dusíku ,což sem neudelal a takto teraz vipadá
tak dneska se to šlo vážit celkom slušné : Automazar 3.5 g
Galaxy 10g
white whidow 5g
nedosahol som ani 20 g , snad nabuduce to bude lepsi , jinak to bolo zalievane ph až 8.5 -8 nikdy ne mín to s dovodu ze som nemal ph meter určite by toho bolo viac
Ďalšie kolo je rizek od white widow s minulého kola túto nedeli to bude mesiac od zasadania do 3,5 l kvetináča , v ňom chcem ísť až do finále , konečne merim ph , zalivkach mi bude na 5,5 - 6,5 ph , znizujem kyselinou citrónovou , dela to také flacky na listech no je to úplne v poriadku , výtok s kvetináče ide na 5,0 až 5,5 je to dobré ? Pomaly budú prepínať , možná už koncom tohoto tydne , svetlo ako s minula výška je zhruba 35 CM nad rostlinou