Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak koukám že nejsem sám kdo DP vychvaloval a pak otočil... škoda zrovna PP sem plánoval ještě jednou zkusit, ale po tomhle už asi néé. Je tu stovka jinejch seedbank
Bohém to krásně vystihl... peckový originální odrůdy... status legendary... ale co z toho, když to hermí.
Já měl taky vždy jen pár kulí, bohužel neměl sem štěstí aby byly sterilní jako třeba Okurek, takže abych se zhulil a neudusil musel sem pak paličky přebírat. Pak sem se stejně nasral a šlo to na shit...
už sem to jinde nadhodíl dřív, sleduje někdo pravidelně icmag nebo jiný rozjetý zahraniční fórum? Já jen jestli i v zahraničí maj s DP podobný zkušenosti... to by mě hodně zajímalo. Neni totiž žádný tajemství že zboží má často takovou jakkost, podle toho kam ho posílaj... a jestli to takhle dělaj už i seedbanky?!?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Čau bene teď se v tom taky trochu plácám a hledám i za hranicemi. Koukám koukám pár případů se najde ale moje angličtina a jiné jazyky nejsou na top úrovni takže mi to trvá ale když se na to vrhneš taky tak nejvíce proklínaná Odrůda v zahraničí (co jsem zatím přečetl) je masterkush a orange hill kde uvádí klíčivost 8z10 a hermetění taktéž 8z10
Tady si to projeď jak to komentují němci http://forum.suchtmittel.de/viewforum.php?f=12
Celkem zajímavé a myslím si že ostatní fóra v ostatních zemích na tom budou podobně ale to čtení a překládání je na dlouho třeba v tomto fóru se hrabu už 2 dny
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Taky to valím přes google ale někdy to píše zmatky takže se v tom musím trochu zorientovat. Ale věcí tam mají hodně a možná by nebylo na škoda z odtamtud něco stáhnout sem.
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
26. den 12/12
Tak už se to pomalu uklidňuje zase jsem holky zkontroloval a po hermetění ani stopa. Sice už asi budou prclé z toho jednoho kvítku ale tak co už.... Paldy pěkně rostou všechny už jsou velké jak zapalovač a tlusté cca 4 cm. už to začíná pomalu zavánět a hlavně co se mi nelíbí , že kořeny rostou ven z květináče a to pekelně. Mám je zastřihnout?
Me kolikrat taky lezou s kvetniku i pres drenazni vrstvu... nechavam to bejt ikdyz se mi obas stane ze pak pri manipulaci nejakej fousek omylem utrhnu.
jak debil vzdycky vylejvam podmisky aby v tom ty koreny neplavali... priste taky zkusim smiknout, to vubec neni spatnej napad
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ona pomaha netkana textilie na dno. Nemaj tendenci tolik utikat z ohradky. Ale i tak to prorazej a trosku couhaj. Kazdopadne kdyz ty kvetinace jako by hodis treba na vrsky od petek tak ty koreny samy na krajich oschnou a nikam se cpat nebudou a nemusis nic strihat. Ja bych to teda nestrihal.
Přidávám foto jak jsem slíbil. Na první foto jak kořínky lezou ven a na druhé foto je můj zatím nezralý Out Holands HOPE jen tak na čumendu
Květníky podložené mám a stříhat je teda radši nebudu takto lezou ven skoro pořád a ničemu to neva.
30. den 12/12
Teplota den 25, noc 19
vlhkost den 57, noc 65
Holky si zatím v klidu kvetou kdoví co to asi nebude ale alespoň něco. Teď mi probíhá hlavou trochu kouře a myšlenek tak měl bych pár dotazů a byl bych rád kdyby jste mi pomohli.
1) Používáte nějaké boostery a doplňky pro sadu hnojiv JiDB (AMB)? Pokud ano prosím napište co a na jaký substrát.
2) Má někdo nějaké zkušenosti nebo našel někde nějaký growe pod SULPHURE PLASMA?
3) Jaký odtah by jste použili pro 800wHPS
4) Najde se někdo z JMK který by měl slušné klony na začátek prosince?
Předem všem díky za komentáře a podporu. Je radost se tu s vámi bavit
s JiDB nemám žádný zkušenosti, ale reference na ně jsou dobrý, sám jsem je chtěl zkusit, ale skončil jsem u Plagronu... Popravdě myslím, že si to je všechno velmi, ale VELMI podobný složením. Substrát s lehkým předhnojením od Plagronu bude mít téměř indenticky složení, jako třeba od ATAMI apod, Silně předhnojený od XXX, jako silně předhnojený od YYY, atd atd.. A to samý i hnojiva. Lišit se to bude především v ceně a koncentraci, jinak si myslím, že výsledek bude vážně hodně podobný, takže zkus, co je ti nejmilejší a uvidíš. Jel jsem už velkou spoustu různých pevných medii i když většinou domádo dělaný a že by v tom byly až TAKOVÝ rozdíly, to ne. A co se týče těch doplňků, je to hlavně marketingový tah. Já se nechal ukecat na ty enzymy, přislo mi, že mají nejširší záběr působnosti a pokud is květina díky ním bude líp vstřebávat živiny z půdy, jedině dobře, ale těch doplňků je spousta pro každou fázi rostliny a více-méně i na její část (kořeny, listy, květ...). Taky musíme kytku nechat růst samotnou...
Těch 800W HPS myslíš jako 2x400W? Protože 800W ani neexistujou... Koukal jsem, co používaj lidi pro 600W (což teplotně vydá podobně jako 2x400W) a je to různy, od 250 az po 760m3/h. Důležitý je ofuk květin, aby to chladilo...
Jinak to máš moc pěkný, topy PP vypadají jako vánoční stromečky...
Jo myslel jsem 2x 400w nějak se mi zdá, že ten odtah nemá správnou sílu...
To, že jsou hnoje na stejný bázi je jasný a stoprocentní jde o ty koncentrace to je to čemu zrovna moc nehovím a zkouším po troškách sic evidentně to kytkám neškodí ale je to takové množství, že asi ani moc nepomáhá a osolit jim mám celkem obavy.
Proto zjišťuju co se dá. U AH musím používat Cal-mag na doplnění mikro prvků a to už mě moc nebaví je to trochu o hubu. Proto chci přejít na JIDB co se tak koukám okolo mají nejlepší efektivitu a ke konci bych k nim ještě přidal bloombastic stejně jako vždy.
Já mám na 600kilo odtah 425,a nestačí,v lete kdyz se opře sluníčko tak teploty 28 - 30 , nekdy i 33, na tech 800w bych si vzal aspon 700 - 800 a víc ..