crazyben
Stálý Člen
|
Tak to se postim každou noc :P
K snídani pak začnem tvrarohem nebo slaninkou s vejci a před spanim žranici ukončíme pytlíkem oříšků nebo čokoládovou tyčkou, to se to pak krásně postí (a ne nejsem širší než delší, spíš naopak by se hodilo ještě nějaký kilo nabrat). Jestli pudu do pekla tak za obžerství, já prostě miluju dobrý jídlo.
Teď vážně, rozhodně to neni tak že tělo ve spánku regeneruje protože nemusí trávit... naopak pěkně napapanej (ne přežranej, jen sytej) regenureš mnohem lépe a efektivněji. Já hladovej ani neusnu, vážně. Nebo proč myslíš že je člověk po vydatnym jídle unavenej? Ne, protože by si jedl špatně, nebo špatný jídlo, ale protože tělo si umí říct kdy je nejlepší regenerovat... všechny tyhle pocity, únava, hlad, cokoliv nejsou zdaleka jen důsledky nějakýho tvýho způsobu života... to jen tvý tělo si říká co je třeba. Naopak třeba ta moje nespavost když mam prázdnej žaludek... podívej se na predátory v přírodě... žádnej nejde spát dokud neuloví, prostě ho nějakej instinkt nutí zůstat aktivní dokud neuspokojí svojí tělesnou potřebu. Neodloží to na jinej den s tim že si dáchne, protože ví že další den bez jídla znamená míň energie na lov (no vlastně neví žejo, to je ten jeho instinkt, hlad=lovit,žrát) a to z jednoduchýho důvodu: regenerace bez jídla je naprd. Zkrátka sme "naprogramovaný" žrát, takhle nás ta příroda stvořila.
Nehanim to, jen si myslim že to neni nijak efektivní způsob léčby (zvlášť u takhle závažný nemoci) a hlavně že všeho moc škodí (jak jídla, tak jeho nedostatku). Ježiš že já vůbec zase začínal, původně sem chtěl napsat jen jednu hlášku (tu první větu)
|
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Naposledy upravil crazyben 20-07-2016 v 16:16 PM
|