Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No u super tao bych rekl ze je ridkost palic trademark. Par let tomu jsem cekal s kosou az do vanoc, vsechny dalsi odrudy davno sklizene, takrka 120 dni v kvetu.
"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank
už jsem ho jela, a mám stejnou zkušenost jako witko , můžeš kvést jak dlouho chceš a stejně to nevypadá zrale, blíží se mi stěhování nebylo na co čekat
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Lepší je mit jak bio grow tak fish-mix. Urcity pomer slozek.
Jinak pokud neni jiny reseni tak fish-mix sam o sobe staci. (Muj nazor ,moje zkusenosti. ne ze me zas bude nekdo kamenpvat jak je tu posledni dobou zvykem)
k tomu autotao taky jsem dal do minikvetinacku a vyrostli z toho pekny palice, akorat mi to taky kvetlo tak dlouho jako vam vsem, takze tohle je teda o nicem.. doufam, ze aspon z toho bude pekny kour..
ten mikroskop mam taky a akorat pri tom priblizeni musim casto cockou zamirit az tesne pred palici a tezko se s tim pozoruje trichomy v klidu, ale jinak parada
preju hezke dozrani do konce a urcite to bude dobrutka.. ja uz sve kytky davam do tmy v sprchovem koutu a za par dni kosa... uz se tesim na zimu
Lidičky jak se tváříte na toto počasí? Může to v tom dozrát? Koukala jsem na 14 dní předpověd a má být zima a déšt , snad jen jeden slunný den tam byl. Sklízíte nebo to necháváte?
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.