Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fakt to vypadá pěkně-tak jak má,přesně jak mluvíš o tý vlhkosti tak to tak udělěj.já už bych ted sundal tu folii a přestal bych to mlžit.Jinak a můžeš to pomalu začít snižovat.Tohle by měl být poslední týden co ti to ještě poroste a pak to začne hustě najíždět do palic
Jinak jsem koukal že to maš ze semen a zaštíplí asi nad tim pátym,bohatě by bejvaly stačily čtyři co?Já to ted stříham jakoby nad třetim,to první odstranim-necham ty čtyři vyjet a hned je nad prvnim patrem zaštípnu,takže 8.Zkus to pak taky schválně a bude možná stačit mín kytek.Jo zkracoval jsi tak po měsíci a půl??
re: Teabooster
Jo, to sem rád že semnou souhlasíš. Tu fólii odstraním, nejspíš do 2dnů. Mě to taky připadá dost,dost vpoho
Dám vědět, ještě jednou dík A ať to roste
Fakt dobrý, moc se mi to líbí! Od minule sis to podstatně líp vychytal! Zastřihování, vyholený spodní větve, odvětrávaná lampa ,... Zajímá mě, co je ten materiál na stěnách?
To bude sklizeň...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Je to fakt peknee skunku, dufam, ze ked ja budem robit prvykrat indoor, tak to dopadne podobne :-))))
Poslal som Ti trochu tej karmy, zasluzis si
Jo, otazocka, co stoji taky digitalny teplomer aj s vlhkomerom?
A spinac na svetlo sa zapina medzi zasuvku a tlmivku alebo ako? Studujem sice na elektrotechnike, ale z tohto som dost jelen :-((((
re: iJoJo
Díky,.... ten teploměr stou vlhkostí digitální stojí 1000kč.
jinak to zapojení zjištíš ve fóru, hledej je toho tady dost.
Čau, ... ještě jednou Dík ( jinak - časovač má svojí zásuvku do který pýchneš lampu, a nastavíš od/do jak má lapa svítit a časovač samozřejmě do zásuvky)
Velice pěkný výkon už se těším na další foto.....Karma je tvá ale mám 2 dotazy:Polepení stěn není nutností i kdy¨ž je mi jasný, že ti to asi o dost zvýší výnos...Pomahá to hodně?
A odvětrávání tý 600W-ky je tam jen kvůli teplotě nebo to i prodlužuje životnost výbojky?