Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmm todle vsechno je pekne, treba bych tomu i veril ze ledkama neceho docilis,protoze vim co dokazou led svetla na teknu.hold doba jde ku predu.aleeeee driv nez vytahnout balik z kapsy,chtel bych videt vedle sebe stan s 600w hps a led se stejnym odberem el. Energie.ale jakoze dobry poctenicko po sichte
..mars hydro 300w ...3000korun českých+poštovné...zase bych tolik nepřeháněl...a je to rok co sem ho kouoil spolu s plazmou jako doplnění spektra k 600w sodíku...asi tak
to shefin:tak to bys čučel co mi z toho roste-sodík600w..ok jel jsem ho dlouho ale v momentě kdy sem se nechal přesvědčit(kolegou) abych přidal led panel..s neviděl tu změnu fakt pecka...no a pak jsem přikoupil i plazmu..log.postup..clověk chce víc ...a když se ted poohlédnu zpět..mám oproti samotný sodě 2×takovej výnos..bez keců
Cago Frynk... nejde mi poslat ti zpravu pise mi to...
FrYnK has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
rad bych doresil to svetlo
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik