Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No kazdopadne si myslim ze uz se z toho nevzpamatuji,myslite ze by melo cenu objednat treba ten growmix a kompletne to presadit?Protoze novy kolo ted uz urcite rozjizdet nebudu..
Myslim ze to jim nepomuze ty listy uz jsou docela suchy tady jsou jeste nejaky fotky myslim ze je to konecna.maji vlhky listy protoze jsem je postrikal phytaminem.
Mam tu nejaky fotky,nahodil jsem zpet cfl a zatim vypadaji jakztakz,tak uvidime jestli to preziji zatim si radsi velky nadeje nedavam,nicmene by me zajimalo co jsou ty docela rozsahly fleky na listech?Nejsou to ty nekroticky skrvny z neprijmani zivin?
Ted mají stoprocentně hlad,chybí jim dusík jenže bojím se jim naložit když vlastně nevím jestli tomu ještě víc neuškodím protože asi nepřijmali živiny i když tam jsou,hnojím s každou zálivkou tak 4 ml alga grow na 2L zálivky pro 5 kytek.
No a proč jim dáváš tak málo ? Alga se dávkuje 2-4ml na litr, ty 2ml pro malé kytičky, ale těm ty tvé maj hlad, jim dej normálně 4ml na litr. Pak změř pH výtoku a podle toho co ti teče ven pak upravuje pH zálivky.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Dobře zítra je budu zalívat tak dám teda 8ml snad se to nějak nespálí..Jinak ty smutnice tomu taky moc nepřidávají,už jich je na těch lepových deskách docela dost,v pátek jsem to zalil těma hlísticema,což by měli být přirození predátoři a měli by zlikvidovat všechny larvy tak uvidíme.
Tak uz jsem asi zjistil kde je problem,je to ph vcera jsem pri zalivani konecne zmeril ph vytoku..ph zalivky davam porad 6,5 a vyteklo 6,9-7,1. Nabizi se 2 moznosti bud to tak nechat a srovnat to az pri dalsi zalivce,ale rekl byvh ze se to zas na kytkach hned odrazilo,zase maji lehce sveseny listy..nebo to proste poradne prolit cistou vodou s ph treba 6,1 ale s tim ze to asi bude prelity kdyz jsem je vcera zalival,zkuste porad co bude lepsi diky.