Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau Marde,fakt diky potesil jsi. No na dozrani tomu davam jeste zhruba 16dni. Uvazuju ze pod tim pojedu jeste jedno kolo chtel bych si osahat metodu sog. A na podzim uvazuju o sode.
Taky říkám, že ještě nakynou, ty ještě neřekli svoje poslední slovo :-) Bude to pěkný!!!
odpověď - Tak je jasný, že ty fotky neřeknou úplně všechno, ty u toho to musíš vědět líp, ale podle tý 1, 2, 3, bych to tipoval, že ještě chvilku potřebujou. Na 4 a 5 už je to skoro hotový. OK?
no Slamaku ja doufam ze tomu tak bude i kdyz jedna kytka uz je hotova a je na flushu 5 dni coz me sere tak porad nwm jestli ji pokosit a nebo z ni udelat uplny gaucak s tim ze bude pekne cista
49 12/12
Pred dvema dny sla jedna slecna pod nuz spolu s par vrchnima vetvickama. Zbytek stale zustava pod slunickem. Prikladam foto jedno rychlo susene.
Dneskem sli dalsi 3 slecny. 4 stale zustavaji minimalne tyden. a tady se dostavam k memu zklamani co se tyce matkare a jeho klonu. prijde mi zvlastni aby polovina byla hotova a druha o tolik opozdena.slecny ktere byli hotove byli strasnme male co se tyce vynosu jedina vec ktere bych pochvalil je trvrdost palic opravdu jako kameni ale kdyby byli jako ty posledni 4 byl bych potesen. pozdeji pridam foto.
Zdravim ve spolek tak posledni holky uz to maj za sebou.takze muzem rozjet tipovacku i kdyz fotky nemam vsech pohromade protoze jsem sklizel na 3x. Tak to bude pro vas asi kapku slozitejsi. Na fotkach jsou posledni 4 holky.
tak mam jiz znam vysledky a bylo toho rovnych 75geee. moc typu tady nevidim a nejbliz byl paluba posilam K+.
co se tyce kuriva.palicky jsou krasne tvrde a orosene temer vubec nevoni ale po zmacknuti ci rozlomeni citim vuni citrusu. Dym je lehky,nekope a stav najizdi krasne pomalu tady euforia ukazuje ten euforicky high.jsem rad ze jsem sklidil ve spravny cas.
co se tyce vynosu ano bylo toho malo,polovina kytek byla mizerna vynosem okolo 15g dohromady.Nejvetsi chybou byli tudiz klony u kterych se to zaclo zasadni rozdil nekdy 3/4 kvetu.
dekuji za sledovanost,rady,pochvalu a taky kacka.
At se dari. Zdur