Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli někoho zajímá cena tak asi 300kč i s čerpadýlkem. Hadičky a spojky z petshopu a čerpadýlko do akvárka. Udělal jsem si kroužky a pomocí špendlíku a svíčky nadělal dirky propojil tak jak je na obrázku jasné a bylo hotovo
Takže jsem tu z5 se svou zahrádkou. Holky se mají podle mého úsudku dobře a dělají mi radost. Už mám přepnuto na květ a to : 6.den. Už jsou na ní vidět nepatrné náznaky. Od 6.1. používám kolínka na ohýbání a ohýbám jak se dá .
HNOJÍM :
3,5 ML GROW
3,5ML BIO BLOOM
1,5ML TOP MAX
Musel jsem vyluxovat prach z pacháče....
A přidal jsem 10W LED RGB na přisvit.
Chci se jen zeptat .... sem tam ostříhnu nějaký ten list co je bud celej ve stínu nebo brání světlu dostat se k drobnějším větvičkám .. dělám dobře nebo jí zbytečně škodím?
zdar,v první řadě,kytky vypadají dobře, chystám se zařídit něco podobného, bude to můj první indoor ,takže zjištuju a pátram kde se dá.... 125cfl máš kombinovanou nebo zvlášt růst a květ?
Původní příspěvek od vtech jinak ostříhání listu je určitě v pohodě pokud nestříháš listy kolem palic, nemůžeš nic zkazit
??? Domnívám se že skutečnost je přímo opačná. Listy obsahují naakumulované cukry rostliny a ta si je pak z nich bere v případě potřeby. Takže zlikvidovat listy zbytečně není rozumné, dle mého názoru. Máš snad jiné zkušenosti???
pokud to oholíš jak kaktus tak to asi špatně bude, když listy prostříháš s citem aby se světlo dostalo dospod a k zadním palicím ,nevidim v tom žádnej problém, na indoor se teprv chystam,ale venku jsem listy protrhával každoročně a myslim si že negativní vliv to určitě nemělo , aspon kytka požene víc energie do palic ne???
Mard souhlasim s tebou .s touto problematikou jsem seznamen . takze abych to upřesnil jedná se o asi 4lysty a za cely pest do ted asi o6 moje chyba ze jsem to neupresnil