Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
5.den 12/12...nízké teploty vyřešeny termostatem s přímotopem..zatím nehnojím jen jsem jim dal jednou postřik fishmixem..pořád to tlačím pdo tu sít,ikdyž už se začíná zvedat,ale mužu ji kdyžtak zvýšit kdyby hrozilo nějaké zlomení atd. takže výška 36cm od hlíny,ještě tak 10dní to budu asi proplétat a pak to nechám,uvidím podle toho kdy nahodí paličky..ostrihal jsem spodky + komplet první 3 patra a i síť už se začíná zaplňovat..docela mrdačka se zalíváním,ale to přežiju:-D ..smějte se
dnes zalito naposledy čistou vodou+postřik fishmixem,příští zalivka už bude s poloviční davkou biobloom +topmax..Boha jeho to je hrozný smrad z toho fishmixu :-D ..dneska příjemné překvapení v podobě prvních paliček po 7.dnech 12/12,takže pomalu končím s proplétáním a budu se modlit at to nepřeroste:-)..
To musí teda smrdět postrik mletejma ploutvema fuj radši si to ani nepredstavovat :-D
Pěkný to máš doporucim ti kybl čerpadlo hadice a zalejva se to v cajku máš jich tam relativně pár patro (stul) to taky ulehčí nejlepší rovnou se sklonem a odtokem
Jo pohoda,akorat jsem musel prodlouzit hadici ...jako me to nevadi ,aspon se pokocham..ale priste uz to budu resit jinak asi..myslis ze by sly pouzit kapilary(krouzek) na kvetinaci jako pro drip napichnout cerpadlo a jen do kybla a pustit to kdyz bych potreboval zalit ?..zalelo by se to rovnomerne nebo ne?
Vemenex ak to bych ho musel dat nejak doprastred do boxu ten kybl abych mel stdjne dlouhe hadicky a to neni moc dobry napad ne?..bych musel vykopat aspon jeden kvetinac,coz bych klidne obetoval,ale nevim no ta udrzba toho kyble by byla narocnejsi nez to rucni zalivani...nebo taky moznost kdyz to natahnu a zadni kvetinace stim ze to prodlouzuim tak aby to vychazelo stim kyblem mimo box a u tech prednich kvetinacu nechat stejne dlouhe kapilary jako u tech zadnich kv. To by taky mohlo fungovat ne?