Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, všechno hezky roste ale mohl bys doplnit pár informací třeba co máš za přítah,odtah,substrát,přesný jméno hnojiva a podobný věci rád bych to věděl
Jj zdarecek takže používam jen a pouze Hesi růst Hesi bloom. Komplex plus super vit! Důležitá věc jinak biobizz grow plus rood simulátor a enzim plus ! Nejlepší hnojky co jsou jako mužů jen doporučit hlavně co se týče biobizz je na růst dovolit si tvrdit nejlepší na světě
Před nějakým rokem jsem jel již zmiňované Philips master son Pia květ 250w 34000lm 2100K a výsledky byli super teď zkouškám cfl vdicky mě to lákalo a teď jsem do toho šel ... Jinak hlina biobizz light mix pro pěstování kde ty určuje co budou mít a co ne.. Žádný nahnojeny jebky
Mám aktivní pritah a ofuk hned nadtim takže rozvetrava studenej vzduch na kyťí cos jim svědčí .. Odtah pasivní zatím na hps 250 w to musím ještě poresit