Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj
Mno ten critical bude nejdříve, doba kvetu je kolem 60 + dní bloody a dream 80 až 90 dnu . Taky jedu teď automaty a seed banka udává kolem 70 dnů ale na 100% je do 14 dnů nesklidim nejdřív za měsíc, dnes 62 dní od semena kvetou 24-27dní (bluebery auto ) nejlíp uděláš když si seženeš kapesní mikroskop nebo jiný mikroskop, a neb poradnou lupu a kouknout na barvu trichomu a mas to na 100% návody najdeš bezpochyby tady na G. Jinak sdílím názor s Hvězdář- em a myslím ze to hotový není. Ty hnědý chloupky (pistils) můžou zhnednout i z jiných důvodů ,teda ne vždy znamenají hnědé chloupky požadovanou zralost., na to taky pozor. Jinak bloody skunk vypadá krásne, hezký pheno byla by škoda sklidit moc brzy. GL peace.
jo díky, už jsem si o tom načetl, příští sezonu každopádně pořídim lupu, bo odhadnout "přesný čas" je dilema. Sklízel jsem postupně zhruba poslední dva týdny, sušil ve skříni, bylo tedy dost horko, takže úroda je mírně drolivá. Celkem to dělá cca 45g, což je sedmi slečen pochopitelně málo. Poslední dva týdny květu už jsem prakticky nezaléval, sic jsem stále čekal a čekal na sklizeň, hnojil jsem pouze za květu cca 5x (a začal jsem asi pozdě). Tyto faktory se pokusím při druhém kole eliminovat navíc ve druhém kole jsou jen čtyři miláčci, takže budou mít více světla, což se snad také projeví
jináč blue dream už degustuji pár dní a nemohu si stěžovat
v již zmiňovaném druhém kole jsem nasadil 5 kandidátek, jedna vyklíčená se po vložení do kokosu neujala, takže zbyly 4, které se mi zdá, že rostou nějak pomalu (v prvním kole jsem sázel do allmix substrátu). Jelikož jsou v kokosu už min.3týdny, rozhodl jsem se jim trochu přilepšit trochou granulovaných slepičinců, někdo psal, že mu po něm pěkně rostly, nicméně při detailnějším studiu jsem zjistil, že jsou vhodnější na květ, ale tak snad i teď lepší než nic... kytičky mám zatím především ve stínu, dávám jim tak 3h sluníčka denně, max.do týdne je přesadím do allmixu, asi už jim opravdu mohou chybět živiny
no já už je mam víc než měsíc od klíčení..pěstuju sice poprvé, ale myslim, že smysl to ještě asi má, i když je samozřejmě docela pozdě, ale jestli bude solidní podzim, proč ne, nicméně v květu potřebují hodně světla..mně trvaly celkem cca 3 měsíce od semínka po sklizeň, jsou to blue dream, critical rapido a bloody skunk, všechny jsou malé do 1m, rychlé..
tak bohužel s druhý kolem to vypadá prachbídně - jakoby si slečny řekly, že budou kvést už od malička, takže z nich mam spíše miniatury, "chloupky" mají už snad od prvního měsíce a teď asi druhý týden kazí i listy prostě fiasko