Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » balkon auto, vůbec poprvé..
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
itchy_k
Stálý Člen

Karma uživatele itchy_k - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

omlouvám se za nekvalitní fota, foukal zrovna vítr ) bloody skunk je tak na 50%

Old Post 21-07-2015 v 14:25 PM
itchy_k je offline   Profil uživatele itchy_k   Find more posts by itchy_k   Foto galerie člena itchy_k   Click here to Send itchy_k a Private Message   Add itchy_k to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
itchy_k
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

no a critical rapido si myslim, že už by mohl být i hotov..?

Old Post 21-07-2015 v 14:26 PM
itchy_k je offline   Profil uživatele itchy_k   Find more posts by itchy_k   Foto galerie člena itchy_k   Click here to Send itchy_k a Private Message   Add itchy_k to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RaScaL
Stálý Člen

Karma uživatele RaScaL - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

No nazdar ako dlho uz ich maš na kvete? ja by som osobne nechal aspon 4-5dni ale je to na tebe

http://grower.cz/forum/http://grower.cz/forum/images/vb_bullet.gif

Old Post 22-07-2015 v 12:17 PM
RaScaL je offline   Profil uživatele RaScaL   Find more posts by RaScaL   Foto galerie člena RaScaL   Click here to Send RaScaL a Private Message   Add RaScaL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hvězdář
Stálý Člen

Karma uživatele Hvězdář - 96% PěstitelskáKarma uživatele Hvězdář - 96% PěstitelskáKarma uživatele Hvězdář - 96% PěstitelskáKarma uživatele Hvězdář - 96% PěstitelskáKarma uživatele Hvězdář - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

z fotky ze 28.6. jde poznat, že začínají kvést, takže to ještě ke sklizení nebude, ještě 3 týdny bych počkal.

Old Post 22-07-2015 v 18:19 PM
Hvězdář je offline   Profil uživatele Hvězdář   Find more posts by Hvězdář   Foto galerie člena Hvězdář   Click here to Send Hvězdář a Private Message   Add Hvězdář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nice bloom
Stálý Člen

Karma uživatele nice bloom - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Hoj
Mno ten critical bude nejdříve, doba kvetu je kolem 60 + dní bloody a dream 80 až 90 dnu . Taky jedu teď automaty a seed banka udává kolem 70 dnů ale na 100% je do 14 dnů nesklidim nejdřív za měsíc, dnes 62 dní od semena kvetou 24-27dní (bluebery auto ) nejlíp uděláš když si seženeš kapesní mikroskop nebo jiný mikroskop, a neb poradnou lupu a kouknout na barvu trichomu a mas to na 100% návody najdeš bezpochyby tady na G. Jinak sdílím názor s Hvězdář- em a myslím ze to hotový není. Ty hnědý chloupky (pistils) můžou zhnednout i z jiných důvodů ,teda ne vždy znamenají hnědé chloupky požadovanou zralost., na to taky pozor. Jinak bloody skunk vypadá krásne, hezký pheno byla by škoda sklidit moc brzy. GL peace.

ab imo pectore

Old Post 22-07-2015 v 19:55 PM
nice bloom je offline   Profil uživatele nice bloom   Find more posts by nice bloom   Foto galerie člena nice bloom   Click here to Send nice bloom a Private Message   Add nice bloom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
itchy_k
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

jo díky, už jsem si o tom načetl, příští sezonu každopádně pořídim lupu, bo odhadnout "přesný čas" je dilema. Sklízel jsem postupně zhruba poslední dva týdny, sušil ve skříni, bylo tedy dost horko, takže úroda je mírně drolivá. Celkem to dělá cca 45g, což je sedmi slečen pochopitelně málo. Poslední dva týdny květu už jsem prakticky nezaléval, sic jsem stále čekal a čekal na sklizeň, hnojil jsem pouze za květu cca 5x (a začal jsem asi pozdě). Tyto faktory se pokusím při druhém kole eliminovat navíc ve druhém kole jsou jen čtyři miláčci, takže budou mít více světla, což se snad také projeví

Old Post 10-08-2015 v 14:14 PM
itchy_k
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

jináč blue dream už degustuji pár dní a nemohu si stěžovat

v již zmiňovaném druhém kole jsem nasadil 5 kandidátek, jedna vyklíčená se po vložení do kokosu neujala, takže zbyly 4, které se mi zdá, že rostou nějak pomalu (v prvním kole jsem sázel do allmix substrátu). Jelikož jsou v kokosu už min.3týdny, rozhodl jsem se jim trochu přilepšit trochou granulovaných slepičinců, někdo psal, že mu po něm pěkně rostly, nicméně při detailnějším studiu jsem zjistil, že jsou vhodnější na květ, ale tak snad i teď lepší než nic... kytičky mám zatím především ve stínu, dávám jim tak 3h sluníčka denně, max.do týdne je přesadím do allmixu, asi už jim opravdu mohou chybět živiny

Old Post 10-08-2015 v 14:20 PM
jackson
Stálý Člen

Karma uživatele jackson - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

ahoj aké slečny si ešte nasadil? Tiež sa mi doma povaľujú nejaké 3 auto semienka a práve dnes som rozmýšľal či to má ešte cenu....

Old Post 10-08-2015 v 19:21 PM
jackson je offline   Profil uživatele jackson   Find more posts by jackson   Foto galerie člena jackson   Click here to Send jackson a Private Message   Add jackson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
itchy_k
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

no já už je mam víc než měsíc od klíčení..pěstuju sice poprvé, ale myslim, že smysl to ještě asi má, i když je samozřejmě docela pozdě, ale jestli bude solidní podzim, proč ne, nicméně v květu potřebují hodně světla..mně trvaly celkem cca 3 měsíce od semínka po sklizeň, jsou to blue dream, critical rapido a bloody skunk, všechny jsou malé do 1m, rychlé..

Old Post 11-08-2015 v 20:22 PM
itchy_k
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

tak bohužel s druhý kolem to vypadá prachbídně - jakoby si slečny řekly, že budou kvést už od malička, takže z nich mam spíše miniatury, "chloupky" mají už snad od prvního měsíce a teď asi druhý týden kazí i listy prostě fiasko

Old Post 06-09-2015 v 12:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás