Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Kladno:
půjdete-li z Náměstí starosty Pavla (doptáte se, každý to tu zná), od kostela se pak dáte doleva, směr k pracáku (autobusovýmu nádraží) bude nalevo. Adresu si bohužel nepamatuju... Doporučuju ale zajít, seženete VŠE co budete hledat...!!!
no nepletes
tohle nejsou seedshopy, ale growshopy (nabízející vybavení pro pestování)
to co hledas, naleznes spishe pri (po)drobnem zkoumani podsekce odrudy a slechteni
Lewap
jeste ted se smeju!
U nas je samozřeme prodej seminek ganji nelegalni!
V naši zemi koupíš akorát technické konopí, s malým obsahem THC, ktere zaručeně vubec nezhuluje!
Mi mame obchod cesky sperk. pozdeji pripisu adresu. bydlim kousek tak se casto chodim koukat, ale vic ne. tam maji tak nadsazeny ceny, ze sem nikde nic drazsiho nevidel. Minule sem chtel koupit fajfku, a libili se mi 3. stali by asi pres 500 (dohromady). ale ten chlapek mi je dal za 200. to me mile prekvapilo!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
jeste bych dodal, ze v grow-shopu v Borivojce (Pha Zizkoff) pujcujou za mrzkej peniz i vaporizery (levnej, stredni trida, vyssi...) - akorat je problem, ze jako zaruku tam musis nechat vyplacenou porizovaci cenu toho vaporizeru...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Upřesnění o growřiku na Kladně.
Tak na kladně už není jelikož vas malo chodilo a někteří prý i ze strachu že by se PROPÁLILI.
NO budiž neva grovřík se posunul o 10km blíž ku Praze a Slaný
nová adres je Stehelčeves otvíračka pevna neni totiž musel nastoupit do trachoty takž jedině po tel. nebo emajlovy domluvě a to pak nezaleží na dni ani hodině kdy si pro dohodnute zboží přídete
Stehelčeves je u dalnice směr Praha-Slaný 10km od letiště
tel: 721671737
mejl:arturarturek@seznam.cz
no a jelikož se ted neplati najem tak je snaha být levnější než Praha a předem waruji že to není grower pro maxipěstitele spíše pro začínající a nezkušenéi když na objednávku je možno sehnat cokoliv je potřeba
včetně skqelý konopný kosmetiky [url]http://www.cannaderm.cz/[/url]
V JEDNODUCHOSTI JE SÍLA TAK PĚSTUJTE JEDNODUŠE-LEVNĚ-A HLAVNĚ KLIDNĚ
AR
Naposledy upravil JTJTEJTEJTJTE 07-01-2006 v 22:04 PM
čau SAVKY ten grow shop pod tym intimclubem už neni ja sem ho tam hledal pret mesicem jak cyp bo me tam lidi posilali a na konec jsem zjistil ze tam asi neni tak jestli mas jiny nazor nebo vis kam se prestehovali tak dej vedet dik za odpoved.
Risan :
já jsem tam taky hledal , malem mi dal nějaký OTO (Občan Trvale Opalen ) přes hubu...
Ale nakonec jsem to za dost zvlaštních okolností našel...
Praxer:
čau jestli si to nasel tak mohl by si mi napsat kde presne to je, ja vim akurat o tym jednym kde chodim u Sykoraku a taky bych se podival nekam jinam tak dik za vzkas a hodne uspechu cekam obpoved.