Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak koukám, že se tipovačka rozjela, tak si ještě přisaďte. Někteří jsou skutečné váze poměrně blízko....
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Tak koukám, že měsíc uplynul.. díky za tipy Pro případné zájemce nechám prostor ještě do něděle, kdy bude soutěž uzavřena a vyhlášen vítěz paklu semínek!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Takže tu máme neděli a taky vyhlášení vítěze tipovačky S neuvěřitelným rozdílem +0,35 g gratuluji členovi TommyGun a ostatním děkuju za účast! Naměřená váha: 41,85
Larry OG - jak už jsem psal, skoro není cítit, stavba typická pro kushe: dobré větvení, kompatní špičaté palice, na můj vlus se ale dost táhne. Kouř mě moc nezaujal, sice dost silný, ale nezajímavý. Tím nechci tu odrůdu hanět, prostě mi nesedla.
Bubba kush - krásně orosené paličky ala "golfový míček", zemitá vůně i chuť, chuťově velmi zajímavé, indika která příliš neunavuje (dobrý večer k ohni/filmu)
FLOEX - (vlastní kříženec (Flo x JH) x Orient Express) - spíše sativa, sušenky se mi ale někam ztratily, takže už nevím...
PS: kdyby měl někdo zájem o semena kříženců těhle odrůd, mám inzerát v bazaru (někde zapadlej)
Původní příspěvek od Sir_Major Sry. Omlouvám se. Už jsem to našel. Byl jsem v přílišném opojení domácího hashe...
Chápu, stane se Jo, je v sekci mikropěstování. (podobným) Omylem jsem ho založil tam. Už jsem psal, aby mi ho přesunuli (kvůli fotkám), ale nevypadá to, že by modi něco dělali (asi jsou na tom stejně)