Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Poprvé kokos
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
zadnejstres
Stálý Člen

Karma uživatele zadnejstres - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

http://www.grow4u.cz/shop/detail/12...ni#.VMqJY10cYqB

Old Post 29-01-2015 v 19:10 PM
zadnejstres je offline   Profil uživatele zadnejstres   Find more posts by zadnejstres   Foto galerie člena zadnejstres   Click here to Send zadnejstres a Private Message   Add zadnejstres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zadnejstres
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

Tak jsem to byl koumat a když sem strčil ec metr do roztoku 2,8 tak ec vylezlo na 2,89M/s a pak se zdálo že to měřilo docela dobře, tak schválně jsou tyto hodnoty reálné? Ph čisté vody 8,1
Ec čisté vody 0,54M/s

Do půl litrové zálivky jsem dal O,5 ml A+O,5 ml B ec vylezlo na 1,25M/s po dorovnání Ph na 5,8 vylezlo ec na 1,35M/s a tím jsem zalil 6,5 l květník s řízkem Critical mass

Old Post 29-01-2015 v 20:15 PM
zadnejstres je offline   Profil uživatele zadnejstres   Find more posts by zadnejstres   Foto galerie člena zadnejstres   Click here to Send zadnejstres a Private Message   Add zadnejstres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zadnejstres
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

?

Old Post 31-01-2015 v 16:23 PM
Jáá
Stálý Člen

Karma uživatele Jáá - 76% PěstitelskáKarma uživatele Jáá - 76% PěstitelskáKarma uživatele Jáá - 76% PěstitelskáKarma uživatele Jáá - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

tak co jak ti to jede

Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........

JSEM BOTANIK ROSTLINY ZBOZNUJU

WWE

Old Post 05-02-2015 v 18:34 PM
Jáá je offline   Profil uživatele Jáá   Find more posts by Jáá   Foto galerie člena Jáá   Click here to Send Jáá a Private Message   Add Jáá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zadnejstres
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Jo docela to jede akorad jsem to musel dneska proplachem rovnat pac jsem mel ec vytoku 5 jak jsem to na zacatku nahnojil tim ppt tak ted to mam vytok 3 a mam v planu ted nehnojit jen zalejvat upravenou vodou na 5.8 ph dokavad tam nebude vytok 1,2ec.Ale jako na kytkach nebylo videt nic ze bych je pripaloval ale treba by se to projevilo v kvetu pak nebo nevim

Old Post 05-02-2015 v 20:34 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-07-2016 - prvni pokus - 0 odpovědí
05-07-2016 - Podruhé kokos 400W - 10 odpovědí
02-04-2012 - První pokus - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás