Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo a chlapáku aspon ten ph metr bych v začátcích určitě pořídil hodně ti pomůže v řešení problémů a časem i zjistíš že to byl nenahraditelný pomocník zrovna v tech začátcích..jinak rád sleduju jak se ostatním daří se semen tak i držim palec at stoho nemáš džungly
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
a co jedes za plagron?terra?ja sem na alga mel napsany hnojit s kazdou zalivkou...kdyz je tam napsany ednou tydne,hnojil bych dvakrat a treti proplach s enzymama...
no sorry uz sem to tma nasel na tym zacatku jedes algu,tak to hnoj pri kazde zalivce!a kdyz budes davat pokazdy aji enzymy tak nebudes met problem,neprehnojis...a k tomu ph,aspon jednou si to ph pujc a zmer kolik ma ta zalivka,a kolik ti tece z kohoutku...to me na plagron stacilo...
Ph metr urcite poridim na druhe kolo,tady to uz snad nejak dojedu i kdyz uz ted vim ze pod tim sestikilem toho moc nebude diky mym chybam...jsem ze zacatku mel lampu dost vysoko takze mam docela velke mezery mezi patry a pak sem v kvetu jeste dostal super napad ze dve kytky zastrihnu ale ty uz prestaly rust takze na kazdem vrchu budu mit dve mini palicky
Jinak panove nejaky tip na ten ph metr ktery odvede svoji praci dobre a nezrujnuje me(cca1000czk) ?
Tak mi to nedalo a po praci sem jel do growshopu koupit ph metr a samozrejme nemeli ze tak sem koupil aspon ph test indicator http://www.kleckashop.cz/essentials...pectrum-5-6-7-4 nalil sem tam vodu z kohoutku a vybarvilo se mi to do modra coz je maximalni ph 7.4 znazornene v tom barevnem schematu...To je asi dost ze? Kolik je idealni ph vody pro kytky v zemine?
nevim jak vy,ale davat za PH 1200+no nevim no...kdyz tu samou funkci mi udela tento a reci to je srac levnej atd... toho bych si vubec nevsimal zkousel jsem porovnat se 4 jinymi a vsechny fachaj naprosto stejne,ale jak rikam kazdeho vec.. http://www.pchlavka.cz/Digitalni-PH-Metr-pH-0-14
tebe by hlavně mělo zajímat ph až po tom co tam přidáš hnojiva, ale to je fuk... ideal do hlíny je pH 6-6,5.
já mám voltcrafta a jsem maximálně spokojenej, hlavní výhoda(aspon pro mě) je externí elektroda.
jestli je v nich kvalitativní rozdíl to nevim, čínu sem sice měl a vlastní vinou sem jí rozbil, ale myslim, že třeba četnost kalibrace a případný rozhození může dělat ten rozdíl, ale vim prd netestoval jsem to. http://www.zbozi.cz/vyrobek/voltcraft-ph-100-atc/ nedam na něj dopustit
38den 12/12
Stale mi sesychaji listecky od vrchnich palic na nekterych kytkach(asi na 3).Je zajimave ze vyhonky se spodnich pater jsou uplne zelene a zdrave...Nektere kytky zloutnou ale take maji vetsinu vyhonku zelenych...A par kytek vypada uplne v poradku,no nechapu.Doufam ze dojedou aspon do 50dne ty co sou na tom nejhur.Prinejhorsim bych koupil ripen...
Jinak sem dokoupil senzizym i kdyz tomu asi nepomuze a darovali mi v growshopu kvetovy booster bio bud,pry je mam poradne nakrmit.
Jo a v patek sem rano zaleval kytky a dnes rano znovu a vsechny kytky uz meli celkem vyschly kvetnik az na jednu ktera asi prestala pit protoze je kvetnik komplet vlhky stale po dvou dnech sviceni.Nevite co sni aby zacala chlastat?