Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
too nice bloom: ph vody co vytekla je 6,8 až 6,9 (nevím asi jsem barvoslepej ale barva mi seděla na 2 hodnoty ) Co s tím? Nemám to prolívat vodou s nižším ph než je 6, aby se to ustálilo na nějaké rozumné hodnotě?
zas to PH tak nehrot jen uprav zálivku nA tech 6.trošku přihnoj a holky si s tim už PORADĚJ... měřit odtok je podle mě totální <!> jestli máš hlífnu a tak malé květníky, tak jakej odtok? měříš snad EC atp? já třeba ze začátku zalívám děvčata in.stříkačkou a koumu jak se jim to líbí.. co proteče je vždycky sračka i s enzymi takže tímhle bych se vůbec nezaobíral.... Ale třeba má někdo jinej Exp.. pic
too mitch: džejmsn ví své nebudu se tim zabyvat je tady x odjetejch threadu kde se resi ph uprava ph a ec a vsechno s tim spojene ja bych to urcite znizil na 6,0 a urcite prihnojil sou male jeste mas dost casu ty zluty listy bych taky ostrihal . jedu druhe kolo a mel sem problem hned na zacatku dnes dodelam tady první kolo smoke report a postnu neco z druheho kola tak se kuk. at se darí panove mír s váma
hoj
trpí nedostatkem dusíku. namíchal jsi hodně slabý substrát, prolíváš jen vodou a čekáš až se zazelenaj dobrý!
začni pomalu(fofrem) hnojit a popř nějaký kořeňák by jim bodnul.
gl
Trochu hnojiva dostaly už předtím, ale to jsem měl ještě špatný ph :/. Ale dneska dostaly poloviční dávku (zálivka měla ph asi 5,8-8,9) a vypadá to, že už se konečně spravily . Vdovy vypadají nejlíp, začaly jim růst další patra a nový listy jsou krásně zelený. Navíc už přestávají od spodu žloutnout. To draci vypadají stále zuboženě (tahle odrůda to asi snáší hůř), ale už jim taky rostou nové listy. Vypadá to slibně .
Ještě takovej dotaz: Mám hnojit s každou zálivkou? Hnojím Kristalonem Start a píší tam 1x týdně ale když ty kytky vypadají takhle? Máte s ním někdo zkušenosti s dávkováním?
Jo tak to nemůžu posoudit, no podivám se na nějaký thready kde se řeší plíseň a kdyby byla tak bych s tím samozřejmě něco udělal. Ale potřebuju aby se na tom shodlo víc lidí já to opravdu nepoznám, možná to může být jenom důsledek neideálních podmínek z minulých dní.
to nebude plíseň. jestli myslíš ty tmavé nekrotické skvrny, to je nedostatek fosforu. žlutá je nedostatek dusíku. jsou prostě celkově podvyživené.
tyran jeden
Já vím, já vím, je to můj první pěst a snažím se jak můžu. Každý den se něčemu přiučím. A vaše komenty, rady atd. jsou pro mě k nezaplacení . Teď když hnojím a ph už je dobré tak snad budou kytky jenom lepší a lepší (doufám v to). A sem rád že to není plíseň . (sWei nestraš! )
Už vymýšlím novou skříň (rozměrově asi 45x50x70), do které přidám ještě minimálně 2 úsporky, takže bude výkon kolem 100W. Každopádně tohle první kolo bych rád dojel v kýblu .
Nemas balkon? Po nakrmeni bych je dal na par hodin ven. Jeste neni tak hnusne, aby jsi jim nemohl doprat prirozenych podminek. Rychleji se zaleci a bude se jim tam libit
.