Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak bud chceš čokoladu anebo vodku s THC , to si musiš rozmyslet , kdyz budeš vařit travu ve vodce tak si neco přečti o Phenixovejch slzach , abys nevybochnul , jinak jak na to viz víše uvedene linky , cau Hlava
napadá mě co by se stalo když by se marijánka nechala vařit v Alkoholu dejme tomu Finská Vodka ...
- můj názor je že by se THC rozpustilo a byl by z toho silnej chlast ale myslíte že by to šlo dát ještě do čokolády ? Uvařit čokoládu a přidávat ještě tenhle "likér" ?
nebo zkusit udělat konopnej likér ?
bod varu alkoholu je asi 75 stupnů.Vodá má 100.Takže při vaření by se alkohol vypařil a voda zustala.Třeba by to šlo vyřešit destilací.Ale to by bylo složitější.čus
Včera jsem zkoušel čokoládku, akorád jsem jí dělal už z předem připravenýho cannabis mléka, takže z toho nakonec vznikla spíše hustější nutela, než klasická tuhá čokoláda.. No a stav masakrální, dal jsem si 10lžiček (původně jsem chtěl tak 30 ) a ještě že jsem dal jen těch deset.. Nájezd do třičtvrtě hodiny a po další hodině jsem nevěděl jestli to co prožívám je realita nebo se mi to jen zdá , připadal jsem si jak když sním v naprostém komatu, nemoch jsem se ani hýbat, otevřít oči, prostě nic.. Takže opatrně s čokoládkou , je to záludná věc, jakožto včechny výtvory z ganji
Čus.Dostal jsem od kámoše pytlík listů tak mě napadlo udělat čokoládu.Vařil jsem tím způsobem že jsem tak 15g drtky(okvětní lístky,paličky) vařil v másle po dobu cca. hodinu a půl.
Smrdělo to po celým bytě jako hovno a já magor sem to ještě málém připálíl.Po dovaření jsem ganju přecedil přes látkový kapesník.Do hotového másla jsem přidával pomalu kakao a tabulkovou čokoládu.Kašičku jsem nalil do vaničky od másla a nechal zatuhnout.
Z odstupem času napíšu ůčinky.Již po vylízání hrnce jsem byl High a já vůl na to snědl ještě 3 tokový kostičky který vidíte na fotce nad tímto příspěvkem.Chut teda nic moc ale dalo se.Připomínalo mi to tu nejlevnější čokoládu na vaření co existuje.Zhruba po 45 minutách docela dobré zhulení a pak to šlo jen na horu.Po hodině ůplnej trans.Byl jsem uprostřed Tesco a chtěl jsem si koupit nějaký pití.Obraz sem někdy viděl dvojtě.Zvuky jse deformovaly a vše jsem slišel jakoby ozvěnnou.....jako když jste v tunelu.Prostě peklo.Oči úplně rudý,bolest hlavy.Doufal jsem že je to sen a já se vzbudím...nebyl to sen.Po příchodu domů jsem hned vlezl do sprchy a ledovou vodou jsem se snažil ůčinky potlačit.Marně
Ale žiju.......Ten stav b jsem si klidně zopakoval ale někde hodně daleko od civilizace.Ahoj
nic jednodušího asi opravdu nebude ale je fakt potřeba materiál důkladně vyvářit ve vodě aby to nechutnalo jak ho*na,, to platí i o mlíku, prostě vždycky když už si s tim dáváte tu práci, at to stojí zato