Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to trochu složitější.ten box mám zapnutý asi čtyři dny.před tím sem měl jen stěnu přístupu ke zdi a vnějšku sem polepil alobalem pokusím se poslat foto
cekam jen až mi to dojede do finále a už jsou připravené klony zatím 12kusů.nejradši bych toto dál pryč aby to zbytečně nepapalo el.jak říkáte a dal bych tam ty mrnata
ak ich mas 12 tak ich hod k tym 4, prepni to na rast a nechaj 2-3 tyzdne na 18/6. rastliny sa ti prepnu este do rastu a vyhodia nove vetvy. potm prepni na kvet. prve sisky seknes skor a zvysok ostrihas neskor.
mne sa nechtiac prepli svetla na rastovu fazu v polke kvetov a vyhodilo mi to vela novych palic. aj ked ja som ich ostrihal, pretoze som nemal priestor a prerastali mi zbytocne.
popripade ich daj vonku a nechaj dozriet pod slnkom.
když tam dám tolika mrnat a nechám je víc vyrust nebude tam pak dzungle ?atom se pak ty spodky vystipaj a nechají se jen vrsky.oni už jsou teď docela velike cca 20 cm,zítra se pokusím poslat foto.
Zdravím , tak jsem tu po pár dních , Zjistil jsem že 400w na tak malé kytí je asi moc , takže to vypada že pár kytiček asi nevydrží . Asi jsem přečetl málo ale bohužel jse stoho budu muset poučit . Nejsilnější co vypadá tak jich bude asi 5. Takže jsem dal lampu vejš , protože to nestíham uchladit a hodně přemýšlim o ultra zvlhčovači , mam tam ice 80%vlhkosti ale zato 34 stupnů teplota a na 50 od lampy to fakt nevydržej ,
kup sklo a dej ho pod vybojku utlumí ti tu teplotu + porid lepsi odtah no
nebo cooltube , prodavají se uz s tím sklem a aktivním chlazením proste bomba
Původní příspěvek od stalada nevím jak komu odepisovat.je mi to trapný ale topím se v tom tady.
ak myslis na odpoved takymto stylom, tak v prispevku na ktory chces reagovat su v pravom dolnom rohu 4 odkazy. klikni na druhy odkaz v poradi (quote) a automaticky ti da povodny prispevok do citacie.
ok.dík za tvé rady.celý den přemýšlím o tom co si mi psal.myslíš že je lepší k těm čtyřem kytkam dat těch dvanáct mrnat a přepnout.než jim dat kosu a nasadit pěkně celou várku
Zdravím tak přikládám další fotky , bohužel jsem o 2 přišel a ty co jsem dal pod petky jsou odost menší , podle mě se jim to moc nelíbílo . Ale ted už jedou