Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak a nezadržitelně se najíždělo na finále.v tuto dobu na každém tak pátém totemu útok plísně.malinko a dobře loupatelné. hledání hnus.hledej plíseň v hromadě sekuňďáku....díky ne....haluz že komáři nic dobrý odpuzovač.o5metrů dál normálně žerou.asi nemaj rádi levandule
hellooo
konečně jsem našel káblík k foťáku.potvora jedna schovaná.ten mě ale dal.
takže poslední fotky před sekem....
sativa... takže takové klasik šišky.sotva 400g.
pořád hodně malejch mrdek na spodu totemu.
chce to jeste víc holit
učinky podle očekávání.kvalitní odruda...žádnej shit zadara jenom do časopisu.
skvěle odvedená práce.
i ta levandule tam šla cítit teda pokud víte jak voní
já si balil většinou 20\80.....puk\tabák... malé cígo dokonce s 5.3 filtem a max spokojenost.čisté brko na sativu docela dost silné..teda promě...spíš na relax....
a já rád spíš akční hyperaktivní funky
dokonce šlape i dalším rokem.lupnu sáček..vemu šišu a ona je jak čerstve uložená.voní jak kráva..konzistence jako když jsem ji tam tenkrát dal..dva prásky ze skla a cítím.husté.každý model tak dobře nevydrží
taky potvora hodně krvavila vočka.pěkně na p... vlastnost
ale stálo to zato.nedalo se z toho strhnout oči ani ruce a o nose ani nemluvně