Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Obě ledovky to už mají se dneškem také za sebou, shodně cca 67 dní kvetly, flush 2.5 týdne..
Poslední EC na výtoku 0.52 a 0.53..Sundal jsem je fakt rád, bez sítě jsem se tu moc nechytl,
i malý paldy vážej tunu a kdyby nebyly kytky v "pase" svázaný, už dávno by se rozlámaly..
Minule jsem vám slíbil, že možná pohulíme, ale ikdyž už je Critical i Cheese v kouřitelný
formě, na smouk si ještě počkáme..Ono to přeci jen chce trochu času, než sušina "dozraje"..
Co ale můžeme, je kouknout se na fota. I když chybí obrázky celkových hromádek, protože
nenenchavý kamarádi byli rychlejší, tak se podíváme alespoň na nějaký to makro..
Foto 1.-3.Critical
Hezký, kompaktní a tvrdý paličky, hodně šťavnatý, po nadrcení spíš mazláček..Voňavej modýlek,
sladkej, s vůní citrusů..váha 61g.
Foto 4.-5.Royal Cheese
Spousta malejch a tvrdej paliček, takový kuličky, v paldách minimum lístků..Voní sladce,
ale těžce a po rozlomení se uvolní smrádek dávající tomuhle modelu jméno Tohle je fakt
velká voňavka a po usušení i malej kousek dokáže řádně "zavanout" váha 45g
Ono to z těch fotek není moc vidět, oba modely vypadají podobně, ale RCH má mnohem světlější
a také o polovičku menší paličky
Tím se pro dnešek rozloučíme, příště mrknem na další sušinu, setneme Amnesii a za domácí
úkol budu hodně hulit, aby bylo co reportovat
Do té doby se mějte všichni parádně
P.S.: A opět vám chci poděkovat za darované karmy a komenty k nim, udělaly radost
Zdar, gratulka k docela vydařenému pěstu. K té plísni .. zkus příště prevenci ve formě bio postříku a zálevky Polyversum. Nebudu se ti tady rozepisovat o tom, google it. Když to během růstu tak 3-4 zaleješ a zastříkáš tak by se tím tvůj problém mohl vyřešit. Vypadá to totiž jako plíseň šedá. A používej odvlhčovač
Díkes za reakce
Je to tak, prevenci jsem podcenil. Na Polyversum jsem se koukal, nevypadá to zle, tak od příště s ochranou
Gramáže mám, zapomněl jsem to jen napsat, ještě to dopíšu do příspěvků, ale
Critical - 61g
Royal Cheese - 45g
Dík za k+ kucí
Č.