Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj nějaký malý up.... a chci se zeptat jestli nevíte co je s tím listem jestly uuž žloutne přirozeně nebo jestli kytce neco chybí díky .... jinak na poslední fotce je jen takový pokus s vlastním semínkem (red dwarf x white dwarf) dokonce je to i samička
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
pár uměleckejch s bleskem myslím si že na 1,5 L květináč jsou paličky víc než pěkný už se na ní těším jak bude vypadat až uschne .... bohužel ji můžu ochutnat až dokojím
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
to je prostě nádhera tolik jsem od toho nečekala hodně mě ta kytka překvapila, loni mi je všechny ukradly až na jednu větěv, měla jsem klony z těch venkovek ve skříni a byl to nářez model tak jsem zvedavá na tu balkonovku